Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΣΕΦ

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Οι διαιτητές του Game 5 στο ΣΕΦ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:49 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 08.05.2023

Τους διαιτητές που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για τον «τελικό» προκρισης στο Final 4 μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε (09/05, 21:30) όρισε η Euroleague.

Μετά τα αποτελέσματα στην Πόλη, σε Game 3 και Game 4 η σειρά του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε θα κριθεί σε Game 5 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί ο Ολυμπιακός, με τον κόσμο στο πλευρό του, θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει ακόμα μια πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού της Euroleague.

Απέναντί του θα βρει την Φενέρμπαχτσε, του Δημήτρη Ιτούδη, που έδειξε σημάδια αντίδρασης, μετά την ήττα στο Game 3, φτάνοντας στη νίκη με 73-69 στο Game 4 της περασμένης Παρασκευής.

Τα πάντα πλέον θα κριθούν σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι, με τα βλέμματα να είναι όλα στραμμένα στο ΣΕΦ. Για το λόγο αυτό η Euroleague όρισε τρεις διαιτητές με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες τέτοιας δυσκολίας.

Οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Τόμισλαβ Χόρντοβ και Μίλαν Νέντοβιτς θα βρεθούν στο φαληρικό στάδιο για να σφυρίξουν το Game 5 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε.

Αγωνία για Παπανικολάου
EUROLEAGUE

13:13 - 07.05.2023

Αγωνία για Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί της Κυριακής (7/5). Σε αναμμένα κάρβουνα οι «ερυθρόλευκοι», που την Τρίτη αντιμετωπίζουν τη Φενέρ στο ΣΕΦ στο Game 5 της σειράς.

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών «πονοκεφαλιάζουν» με την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου, που ταλαιπωρείται από ίωση και δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Κυριακής, με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ώρες.