Ιστορική ζήτηση στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: 85.000 αιτήματα πριν το Sold Out του Game 5 σε χρόνο ρεκόρ!

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Ιστορική ζήτηση στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: 85.000 αιτήματα πριν το Sold Out του Game 5 σε χρόνο ρεκόρ!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:29 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 06.05.2023

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε απίστευτο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του Game 5 με την Φενέρμπαχτσε, τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις σε 9 λεπτά!

Μόλις 9 λεπτά! Τόσα χρειάστηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού για να εξαφανίσει τα εισιτήρια του πέμπτου αγώνα για τα Playoffs της Euroleague με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε!

Όπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, από την ώρα... εκκίνησης της ηλεκτρονικής πώλησης των εισιτηρίων, 85.000 εξέφρασαν την επιθυμία να αγοράσουν ένα μαγικό χαρτάκι, την στιγμή που τα διαθέσιμα ήταν 4.000.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί και ρεκόρ όλων των εποχών σε αγώνα μπάσκετ στην Ελλάδα, καθώς ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια στο εν λόγω άθλημα.

Το... μήνυμα βέβαια είχε σταλθεί από το πρωί, όταν οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν ρίξει το σάιτ του Ερασιτέχνη, ώστε να προμηθευτούν μια κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για να μπορέσει κανείς να αγοράσει εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ.

Συνολικά σε αθλητικό επίπεδο «κατατάσσεται» στην δεύτερη θέση πίσω από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα στις 31/10/2017, όπου τα αιτήματα ήταν 100.000, καθώς τότε άπαντες ήθελαν να βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ώστε να αποθεώσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην επιστροφή του στην Ελλάδα ως αντίπαλος (ήταν στον πάγκο των Μπλαουγκράνα).

Ο κόσμος του Ολυμπιακού λοιπόν έστειλε το μήνυμα. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά θα είναι ΕΚΕΙ για να στηρίξουν τις προσπάθειες του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του απέναντι στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη. Πλέον η... μπάλα είναι στην ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία θα παλέψει για να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague, αυτή του Final 4 του Κάουνας!