«Σας κερδίσαμε, αλλά εσείς θα το σηκώσετε»: Οι οπαδοί της Φενέρ βλέπουν τον Ολυμπιακό νικητή της Euroleague

«Σας κερδίσαμε, αλλά εσείς θα το σηκώσετε»: Οι οπαδοί της Φενέρ βλέπουν τον Ολυμπιακό νικητή της Euroleague

Μερίδα οπαδών της Φενέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και περιμένει να τον δει να κατακτά την Euroleague!

Με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενέρ να έχει τελειώσει και άπαντες στην ελληνική αποστολή να ψάχνουν τρόπο να μεταβούν στο αεροδρόμιο, η αποστολή του Sportal στην Πόλη είχε την τελευταία του επαφή με τον κόσμο της τουρκικής ομάδας.

Στην προσπάθεια να βρούμε ταξί ρίξαμε μερικά ελληνικά... γαλλικά, τα οποία «έπιασε» μια παρέα νεαρών, που έσπευσε να μας πιάσει την κουβέντα.

«Συγχαρητήρια για την ομάδα σας», είπαν στους Έλληνες δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο, με μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, ενώ είχαν κι άλλες φιλοφρονήσεις να μας μεταφέρουν.

«Σας κερδίσαμε, αλλά θα βγείτε εσείς πρωταθλητές, έχετε σπουδαία ομάδα και τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης, τον Σάσα Βεζένκοφ. Πρέπει να βγει MVP οπωσδήποτε», ήταν τα λόγια τους. Μας μετέφρασαν και τα συνθήματα που έλεγαν οι οπαδοί για τον Κώστα Σλούκα, τα οποία, όπως καταλαβαίνετε, δεν είχαν και πολλή... αγάπη μέσα τους.

Φυσικά οι φίλαθλοι ήταν και τόσο φιλικοί μαζί μας γιατί είχαν δει την ομάδα τους να επικρατεί του Ολυμπιακού και να κάνει το 2-2, στέλνοντας τη σειρά σε πέμπτο ματς, ενώ μετά το τέλος είχαμε και το... πάρτι των οπαδών με τους παίκτες στο παρκέ.

Από την άλλη, το ότι βρήκαμε ανθρώπους που ήξεραν τόσο καλά αγγλικά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, έστω και στο τέλος του ταξιδιού, γιατί η αλήθεια είναι πως ζοριστήκαμε αρκετά με το... google translate και τη νοηματική τόσες ημέρες.

Αλλά αρκετά από την Πόλη. Ανήκει στο παρελθόν. Πλέον σειρά έχει το πέμπτο ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (9/5), εκεί που η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, ώστε να ζήσουν όλοι μια ατμόσφαιρα σαν αυτή του Game 5 της περασμένης σεζόν με αντίπαλο την Μονακό.

Για όσους δεν το θυμούνται, σε εκείνο το ματς το ΣΕΦ ήταν πραγματική... κόλαση και οι Μονεγάσκοι δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν, γνωρίζοντας την ήττα, με τον Ολυμπιακό να θριαμβεύει και να πηγαίνει εκείνος στο Final 4 του Βελιγραδίου.