ΜακΚίσικ: «Θέλουμε εχθρικό περιβάλλον από τον κόσμο μας στο ΣΕΦ»

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

©Intime

ΜακΚίσικ: «Θέλουμε εχθρικό περιβάλλον από τον κόσμο μας στο ΣΕΦ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:45 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 05.05.2023

Η ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη από τη Φενέρ φαίνεται ότι έχει πεισμώσει τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενόψει του πέμπτου παιχνιδιού της σειράς των δύο ομάδων. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μάλιστα, στις δηλώσεις του ζήτησε από τον κόσμο των ερυθρόλευκων να γεμίσει το ΣΕΦ και να δημιουργήσει εχθρικό περιβάλλον.

Στα λάθη του Ολυμπιακού που αποδείχθηκαν μοιραία στάθηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, μετά την ήττα της ομάδας του Πειραιά από τη Φενέρ, που έφερε τη μεταξύ τους σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πότε είναι το Game 5 που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four
EUROLEAGUE

22:54 - 05.05.2023

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πότε είναι το Game 5 που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο... match ball από τα δύο που είχε για να πάει στο Final Four της Euroleague και πλέον η πτήση για το Κάουνας θα περάσει από το ΣΕΦ, στο πέμπτο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Αμερικάνος γκαρντ/φόργουορντ, στις δηλώσεις του επισήμανε ότι υπάρχει ένα ακόμα ματς στο ΣΕΦ, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να δημιουργήσει εχθρικό περιβάλλον και από τους συμπαίκτες του να εμφανιστούν πιο δυνατοί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Απόψε βγήκα εγώ μπροστά. Υπήρχαν παιδιά που όλη τη σεζόν μας "οδήγησαν". Σήμερα ήμουν εγώ. Δεν τα καταφέραμε όμως. Τώρα έχουμε ένα ακόμα ματς στην έδρα μας και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά.

Να παίξουμε πιο σκληρά σίγουρα. Σήμερα δε χάσαμε μόνο από τα τρίποντα του αντιπάλου, αλλά και από τα λάθη μας. Θέλουμε τον κόσμο μας να δημιουργήσει ένα εχθρικό περιβάλλον και από την άλλη εμείς να είμαστε πιο δυνατοί.

Είναι μια σειρά που έχει πάει στη δύναμη και εμείς πρέπει να απαντήσουμε με περισσότερη δύναμη».