Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πότε είναι το Game 5 που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four

Στο ΣΕΦ θα κριθεί η πρόκριση στη σειρά του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

i

©Intime

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πότε είναι το Game 5 που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four

Νίκος Καλαμπάκας 22:54 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 06.05.2023

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο... match ball από τα δύο που είχε για να πάει στο Final Four της Euroleague και πλέον η πτήση για το Κάουνας θα περάσει από το ΣΕΦ, στο πέμπτο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Στο game 5 θα κριθεί η πρόκριση για το Final Four του Κάουνας στο ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στην Τουρκία με σκορ 73-69 και η σειρά επιστρέφει στον Πειραιά, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν μπροστά στο κοινό τους να υποτάξουν τους Τούρκους και να βρεθούν στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» την πρόκριση και έτσι η αγωνία παρατείνεται. Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες, στον «τελικό» της σειράς. Ο νικητής θα ταξιδέψει για τη Λιθουανία, ενώ ο ηττημένος θα μείνει σπίτι του. 

Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη, 9 Μαΐου. Το ΣΕΦ θα φορέσει και πάλι τα «ερυθρόλευκα», αφού οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και να ωθήσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πρόκριση. 

Στις 21.30 λοιπόν, την Τρίτη 9/5 Ολυμπιακός και Φενέρ δίνουν ραντεβού με την ιστορία. Το ποιος θα φανεί συνεπής, θα το ξέρουμε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της επόμενης ημέρας.