O ΜακΚίσικ ζήτησε το τελευταίο σουτ και ο Μπαρτζώκας του απάντησε «σκάσε» (vid)

Τάιμ άουτ και... φωνές στον πάγκο του Ολυμπιακού

i

ss

O ΜακΚίσικ ζήτησε το τελευταίο σουτ και ο Μπαρτζώκας του απάντησε «σκάσε» (vid)

Sportal newsroom 23:32 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 05.05.2023

Έντονες στιγμές έζησε για μια ακόμα φορά ο πάγκος του Ολυμπιακού στην τέταρτη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Στο τελευταίο τάιμ άουτ ο ΜακΚίσικ που ήταν on fire ζήτησε το τελευταίο σουτ, όμως ο προπονητής του δεν το πήρε και τόσο καλά και του ζήτησε να σκάσει! Λίγο νωρίτερα, είχε παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών του και τους είπε να παίξουν με περηφάνια!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων, κάτι που ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπάθησε να αποτρέψει, χωρίς επιτυχία.  Ο

Ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά έζησε για μια ακόμα φορά έντονα τον αγώνα και στα τάιμ άουτ προσπάθησε να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του. Όταν ο ΜακΚίσικ ζήτησε να πάρει το τελευταίο σουτ του είπε να σκάσει, ενώ λίγο νωρίτερα ζητούσε από την ομάδα να παίξει με πίστη. 

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πότε είναι το Game 5 που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four
EUROLEAGUE

22:54 - 05.05.2023

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πότε είναι το Game 5 που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο... match ball από τα δύο που είχε για να πάει στο Final Four της Euroleague και πλέον η πτήση για το Κάουνας θα περάσει από το ΣΕΦ, στο πέμπτο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Το ρολόι έδειχνε 13 δευτερόλεπτα για τη λήξη και στον πάγκο οι παλμοί είχαν ανέβει επικίνδυνα. Ο κόουτς των Πειραιωτών εξηγούσε το σύστημα, όταν ο ΜακΚίσικ που ήταν σε φοβερή μέρα, ζήτησε να πάρει αυτός το σουτ. Τότε, ο προπονητής του του είπε να «σκάσει», ώστε να ακολουθήσουν όλοι τις οδηγίες του:

Λίγο νωρίτερα, με το σκορ στο 54-49 για την ομάδα της Τουρκίας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ άουτ προκειμένου να δώσει οδηγίες στους παίκτες του.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ήθελε να αφυπνίσει την ομάδα του, που σε εκείνο το σημείο είχε κολλήσει και στις οδηγίες του ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με πίστη και περηφάνια, προκειμένου να βάλουν φρένο στις ορέξεις των αντιπάλων τους:

«Γιατί παίζετε σαν χαμένοι; Παίξτε επιθετικά, μην τους χαρίζετε την μπάλα. Γιατί δεν παίζετε άμυνα στην ρακέτα; Παίξτε με περηφάνεια! Έχετε πίστη», ανέφερε ο Έλληνας κόουτς στους παίκτες του.