Εννέα λεπτά χρειάστηκαν στον κόσμο του Ολυμπιακού για να εξαντλήσει τα εισιτήρια του Game 5

Στο ΣΕΦ θα κριθεί η πρόκριση στη σειρά του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

i

©Intime

Εννέα λεπτά χρειάστηκαν στον κόσμο του Ολυμπιακού για να εξαντλήσει τα εισιτήρια του Game 5

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:48 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 06.05.2023

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πιο γρήγορο Sold Out της σεζόν, με το πέμπτο ματς των Ερυθρόλευκων απέναντι στη Φενέρμπαχτσε να διεξάγεται σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Sold Out στο ματς της Τρίτης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι οι Ερυθρόλευκοι εξέδωσαν την ανακοίνωση για τα εισιτήρια και λίγο μετά τις 8:30 ανακοινώθηκε το Sold Out, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, με τους Ερυθρόλευκους να ευχαριστούν για την στήριξη, ενώ περιμένουν να ζήσουν στιγμές όπως αυτές τις περσινής σεζόν. όταν οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν τη Μονακό σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, στο οποίο δεν έπεφτε καρφίτσα! 

«Ο «πύρινος» κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό «παρών» και στον 5ο προημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε! Μέσα σε λίγα λεπτά από την κυκλοφορία τους τα εισιτήρια για το αγώνα της Τρίτης (09/05) εξαντλήθηκαν! Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε για την αδιάκοπη συμπαράστασή σας! Πάμε να δώσουμε ΟΛΟΙ μαζί τη μάχη για την back to back πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!!! This is Piraeus!», αναφέρει ο Ολυμπιακός στα social media, ευχαριστώντας έτσι τον κόσμο για την ταχύτητα με την οποία εξάντλησε τα εισιτήρια.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα εισιτήρια βγήκαν σε κυκλοφορία στο site στις 18:00 και στις 20:43, όταν και έκανε το ποστ ο Ολυμπιακός, δεν είχε μείνει ούτε ένα! 

Ο κόσμος λοιπόν έστειλε μήνυμα με αυτό τον τρόπο για το τι θα συμβεί στο ΣΕΦ την Τρίτη (9/5), όπου η Φενέρμπαχτσε θα συναντήσει μια... κόλαση, με τους φιλάθλους να δείχνουν ότι θα κάνουν ό,τι περνούν από το χέρι τους για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη και να βρεθεί εκείνος στο Final 4.