Αγωνία για Παπανικολάου

Κώστας Παπανικολάου

i

© Intime

Αγωνία για Παπανικολάου

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:13 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 07.05.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί της Κυριακής (7/5). Σε αναμμένα κάρβουνα οι «ερυθρόλευκοι», που την Τρίτη αντιμετωπίζουν τη Φενέρ στο ΣΕΦ στο Game 5 της σειράς.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του πολύ κρίσιμου Game 5 με τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Τρίτης (9/5, 21:30, Novasports Prime). 

Η προπόνηση της Κυριακής (7/5) είχε ένα απρόοπτο για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ήταν απών ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός των Πειραιωτών ταλαιπωρείται από ίωση και για αυτό δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ.

Η κατάσταση της υγείας του Κώστα Παπανικολάου θα επανεκτιμηθεί αύριο (8/5) την παραμονή του αγώνα με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Sold Out στο ματς της Τρίτης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (6/5) οι Ερυθρόλευκοι εξέδωσαν την ανακοίνωση για τα εισιτήρια και λίγο μετά τις 8:30 ανακοινώθηκε το Sold Out, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τα δύο εμπόδια που οφείλει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να πάει στο Κάουνας
EUROLEAGUE

00:13 - 07.05.2023

Τα δύο εμπόδια που οφείλει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να πάει στο Κάουνας

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το Game 5 των playoffs της Euroleague απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και το Sportal κοιτάζει με μια πιο... μπασκετική ματιά κάποια από τα κομμάτια που πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες, μετά τα πρώτα 4 ματς.

Ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, με τους Ερυθρόλευκους να ευχαριστούν για την στήριξη, ενώ περιμένουν να ζήσουν στιγμές όπως αυτές τις περσινής σεζόν. όταν οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν τη Μονακό σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, στο οποίο δεν έπεφτε καρφίτσα!

 «Ο «πύρινος» κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό «παρών» και στον 5ο προημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε! Μέσα σε λίγα λεπτά από την κυκλοφορία τους τα εισιτήρια για το αγώνα της Τρίτης (09/05) εξαντλήθηκαν! Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε για την αδιάκοπη συμπαράστασή σας! Πάμε να δώσουμε ΟΛΟΙ μαζί τη μάχη για την back to back πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!!! This is Piraeus!», αναφέρει ο Ολυμπιακός στα social media, ευχαριστώντας έτσι τον κόσμο για την ταχύτητα με την οποία εξάντλησε τα εισιτήρια.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα εισιτήρια βγήκαν σε κυκλοφορία στο site στις 18:00 και στις 20:43, όταν και έκανε το ποστ ο Ολυμπιακός, δεν είχε μείνει ούτε ένα! Ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στο Final 4 του Κάουνας θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.