Μέξας: «Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά και απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά που θα παίξουν»
i

©InTime

Μέξας: «Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά και απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά που θα παίξουν»

Γιάννης Πάλλας 21:21 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 08.03.2024

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας εμπιστεύεται απόλυτα τους διαθέσιμους παίκτες του στον αγώνα του Σαββάτου (9/3, 17:15) με τον Ολυμπιακό

Να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες που έχει το Λαύριο καλείται ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μέξας στον αγώνα του Σαββάτου (9/3, 17:15) με τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπογράμμισε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όσους αγωνιστούν.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής αναφερόμενος στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», επισήμανε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την ομάδα μας να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα σύνολο που πραγματικά παίζει εξαιρετικά στην Ευρωλίγκα και την Ελλάδα. Θέλουμε στο ΣΕΦ να δείξουμε ότι η ομάδα μας δικαίως έχει επτά νίκες και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και αυτό θα το κάνουμε μόνο αν μπούμε στο παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι και με ενέργεια όπως ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καρδίτσα».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες, αλλά όπως έχουμε πορευτεί από το ξεκίνημα της χρονιάς, έτσι και τώρα, για μας δεν αποτελεί αυτό δικαιολογία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και ευελπιστούμε σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας να μπορέσουν να δείξουν τις δυνατότητές τους».

Το Λαύριο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του ΣΕΦ από τον οποίο θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών οι Κωστής Γόντικας, Βασίλης Καββαδάς και Παναγιώτης Τσάμης.