Βγαίνει στην αγορά για παίκτη ο Μέξας, μετά τον τραυματισμό Χέλεμς! (vid)
i

©InTime

Βγαίνει στην αγορά για παίκτη ο Μέξας, μετά τον τραυματισμό Χέλεμς! (vid)

Sportal newsroom 18:04 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 06.11.2023

Ο Τζερικόουλ Χέλεμς τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και ο Κώστας Μέξας φαίνεται πως θα αναγκαστεί να βγει άμεσα στην αγορά για παίκτη

Πιο σοβαρή φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τον τραυματισμό του Τζερικόουλ Χέλεμς στο Λαύριο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει τον προπονητή της ομάδας Κώστα Μέξα και σε αλλαγή του παίκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός άσος της ομάδας της Λαυρεωτικής που χτύπησε με το σκορ να είναι 85-55 για τον Προμηθέα ενώ απέμεναν 6.50’’ για τη λήξη χρειάστηκε να υποβληθεί σε πλήρη ιατρικό έλεγχο. Μάλιστα έκανε και μαγνητική τομογραφία, ώστε να υπάρχει πλήρης απεικονιστικός έλεγχος της κατάστασης.

Εάν οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιωθούν από τις εξετάσεις, τότε ο Κώστας Μέξας θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός ξένου.

Με Μάκη Αγγελόπουλο στην Πολωνία για το παιχνίδι με την Κινγκ Στσέτσιν η ΑΕΚ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

17:20 - 06.11.2023

Με Μάκη Αγγελόπουλο στην Πολωνία για το παιχνίδι με την Κινγκ Στσέτσιν η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν (08/11, 19:30), με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ακολουθεί την αποστολή της Ένωσης για την Πολωνία.

Άλλωστε, την προσεχή Δευτέρα (13/11) το Λαύριο υποδέχεται το Μαρούσι σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στον δρόμο για την υλοποίηση του στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Μέξα έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θέλει να «κλειδώσει» το στόχο της σωτηρίας.