Λαύριο: Προς παραμονή ο Λιμνιάτης και προς την έξοδο ο Νικολαΐδης

Λαύριο: Προς παραμονή ο Λιμνιάτης και προς την έξοδο ο Νικολαΐδης

Νίκος Καλαμπάκας 19:35 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 06.04.2023

Ο Γιώργος Λιμνιάτης όλα δείχνουνε πως θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Λαυρίου και για την επόμενη χρονιά σε αντίθεση με τον Σωτήρη Νικολαΐδη που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης διαδέχτηκε τον Χρήστο Σερέλη στη τεχνική ηγεσία του Λαυρίου και ολοκλήρωσε την επίτευξη του βασικού στόχου της φετινής αγωνιστικής περιόδου που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην Basket League. Πλέον, όλα δείχνουν πως η διοίκηση της ΚΑΕ θα κάνει πράξη τη φυσιολογική εξέλιξη: Την παραμονή του και για την επόμενη χρονιά στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Δέκα μέρες μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής του Λαυρίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο υπήρξε η πρώτη ουσιαστική συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό. Αυτή έγινε χθες Τετάρτη (5/4) και είχε ως αντικείμενό της την παραμονή του Λιμνιάτη στην άκρη του πάγκου και την επόμενη χρονιά.

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση φάνηκε να υπάρχει ταύτιση απόψεων όσον αφορά τη λογική του χτισίματος του ρόστερ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το μόνο που απομένει μετά το θετικό κλίμα που διαφάνηκε, είναι να πει το ναι ο Λιμνιάτης ώστε από το απόγευμα της Κυριακής (9/4) όταν και θα τελειώσει η κανονική περίοδος και συνάμα η χρονιά, να γυρίσει άμεσα η σελίδα.

Επί της παρουσίας του Λιμνιάτη στη τεχνική ηγεσία του το Λαύριο έχει ρεκόρ 4 νίκες σε 6 παιχνίδια και συνολικά έχει φθάσει στο 7-14 πετυχαίνοντας να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Basket League, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας, μετά τη νίκη στην Καρδίτσα.

Σε αντίθεση με τον Λιμνιάτη που όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου, το Λαύριο φαίνεται πως θα χρειαστεί να αναζητήσει και έναν ακόμη βοηθό. Κι αυτό σύμφωνα με πληροφορίες σε αντίθεση με τον Σάββα Συμεωνίδη αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ο Σωτήρης Νικολαΐδης, σε αντίθεση με τους δύο γιους του Αλέξανδρο και Απόστολο που είναι στα πλάνα για την επόμενη χρονιά.