ΑΕΚ: Παίζει με Ολυμπιακό και σκέφτεται τη Χάποελ

ΑΕΚ: Παίζει με Ολυμπιακό και σκέφτεται τη Χάποελ

Γιάννης Πάλλας 19:38 - 06.04.2023

Η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό, αλλά το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League.

Ο χαρακτήρας που έδειξε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ παρά την ήττα αποτελεί ένα από τα στοιχεία που θέλει να αξιοποιήσει ο Ηλίας Καντζούρης προκειμένου να φέρει τη σειρά με τους Ισραηλινούς στα ίσια τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) στα Άνω Λιόσια.

Μήλον της Έριδος για τις «αιώνιες» η Καρλάφτη
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

18:32 - 06.04.2023

Μήλον της Έριδος για τις «αιώνιες» η Καρλάφτη

Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της 7ης θέσης και όλα δείχνουνε πως ολοκληρώθηκε και η παρουσία της Ρένιας Καρλάφτη, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» μετά το αρχικό σοκ (28-6) είδε τους παίκτες του να αντιδρούν και να βγάζουν ενέργεια και ψυχή στο παρκέ, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα.

Κι όλα αυτά, με την ΑΕΚ να παίζει με δυο σημαντικούς παίκτες της (Μπρίντον Λεμάρ και Πιέρ Οριόλα έμειναν στο μηδέν) οι οποίοι δεν βοήθησαν καθόλου επιθετικά.

Η ΑΕΚ παρ’ ολ’ αυτά, έβγαλε ενέργεια στο παρκέ, έδειξε χαρακτήρα και για ένα σημαντικό μέρος της αναμέτρησης, μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού κοιτάζοντας τον αντίπαλο στα μάτια.

Η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (9/4, 15:45) με τον Ολυμπιακό στα Άνω Λιόσια στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα αποτελέσει ένα ιδανικό crash test για τους «κιτρινόμαυρους» πριν από το δεύτερο και κρίσιμο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Καντζούρης περιμένει να δει τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση με τους «ερυθρόλευκους» τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, ώστε να μπορέσουν να πάρουν την ώθηση που απαιτείται και να είναι έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.