Ολυμπιακός: Σε καλό κλίμα η πρώτη επαφή με Νίκλα

Νίκλας

i

Intime

Ολυμπιακός: Σε καλό κλίμα η πρώτη επαφή με Νίκλα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:09 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 06.04.2023

Ο Ολυμπιακός και ο Θάνος Νίκλας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, είχαν μια πρώτη επαφή ενόψει της νέας σεζόν, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα.

Ολυμπιακός και Θάνος Νίκλας είχαν μία πρώτη επαφή, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν. 

Ο Έλληνας κόουτς είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο και τελείωσε με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, κατά την διάρκεια των οποίων είδε τον ρόλο του να αλλάζει. 

Μήλον της Έριδος για τις «αιώνιες» η Καρλάφτη
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

18:32 - 06.04.2023

Μήλον της Έριδος για τις «αιώνιες» η Καρλάφτη

Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της 7ης θέσης και όλα δείχνουνε πως ολοκληρώθηκε και η παρουσία της Ρένιας Καρλάφτη, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Αρχικά ο Θάνος Νίκλας ήταν βοηθός του κόουτς Ζίμπαρτς, όμως ο αποκλεισμός από το Κύπελλο έφερε και αλλαγές, με τον Έλληνα κόουτς να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. 

Εν συνεχεία η πορεία του με τον Ολυμπιακό ήταν άκρως πετυχημένη, καθώς συνέχισε να παλεύει στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα πήρε το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό και στους τελικούς κατέκτησε το πρωτάθλημα. 

Ολυμπιακός και Νίκλας, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, όταν ο Έλληνας κόουτς ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παντελάκη, συνομίλησαν τηλεφωνικά για αρχή, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. 

Βέβαια το ότι η τηλεφωνική επικοινωνία πήγε καλά δεν σημαίνει πως είναι οριστική η παραμονή του Θάνου Νίκλα, ο οποίος θα έχει τις επόμενες ημέρες εκ νέου ραντεβού με την διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να βάλουν κάτω τα δεδομένα για τη νέα σεζόν. Εάν και αυτό πάει καλά, τότε ο Θάνος Νίκλας θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο που η λογική λέει πως θα είναι διάρκειας μεγαλύτερης από ένα χρόνο.