Λέικερς και Νικς σε επικοινωνία για ανταλλαγή
i

Ράσελ Ουέστμπρουκ / printscreen

Λέικερς και Νικς σε επικοινωνία για ανταλλαγή

Γιώργος Γαβριλάκης 17:35 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 08.12.2022

Οι Νικς σκοπεύουν να δώσουν κάποιους (ή και όλους) εκ των Ντέρικ Ρόουζ, Εβάν Φουρνιέ, Καμ Ρέντις, Ιμάνουελ Κουίκλι και το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ράσελ Ουέστμπρουκ από πλευράς Λέικερς επιστρέφει στην επικαιρότητα.

Οι Μάβερικς έχουν εξηγήσει στους Νικς πως αν αποφασίσουν να δώσουν τον Ντέρικ Ρόουζ να τους κάνουν πρώτα ένα τηλέφωνο. 

Ο βετεράνος γκαρντ αναμένεται να γίνει ανταλλαγή, απλώς η Νέα Υόρκη σκοπεύει να δημιουργήσει ένα μεγάλο πακέτο προσφοράς, που δεν θα αφορά μόνο τον Ρόουζ, αλλά και τους Καμ Ρέντις, Εβάν Φουρνιέ, ίσως και τον Ιμάνουελ Κουίκλι, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει σημαντικό ρόλο στο rotation της ομάδας. 

Αυτό μπερδεύει λίγο την κατάσταση, αφού ξαφνικά οι Λέικερς επαναφέρουν το ενδεχόμενο να ανταλλάξουν τον Ράσελ Ουέστμπρουκ. Ένα σενάριο που κάποια στιγμή είχε θαφτεί (όχι και πολύ) βαθιά στο Λ.Α.

Το μεγάλο συμβόλαιο το Russ, που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 47.000.000 δολάρια για φέτος ταιριάζει μία χαρά με αυτά των Φουρνιέ, Ρέντις και Ρόουζ. Έτσι, οι Καλιφορνέζοι δίνοντας τον Ουέστμπρουκ παίρνουν έναν καλό σουτέρ σκόρερ, έναν νεαρό σμολ φόργουορντ που αναμένεται να πάρει θέση στην πρώτη πεντάδα και έναν βετεράνο γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα. 

Την ίδια ώρα οι Νικς αποκτούν τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος το καλοκαίρι που μας έρχεται μένει ελεύθερος, πράγμα πολύ βολικό για την ομάδα του μεγάλου μήλου.