Ο ΛεΜπρόν και η σύνδεσή του με τους Νικς - «Δεν έχω αποφασίσει για το νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς» (vids)
i

© photo by Al Bello / Getty Images / Ideal Images

Ο ΛεΜπρόν και η σύνδεσή του με τους Νικς - «Δεν έχω αποφασίσει για το νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:00 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 04.02.2024

Ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης των Λέικερς στο Madison της Νέας Υόρκης κι αφού έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με μία πετσέτα των γηπεδούχων στους ώμους, o ΛεΜπρόν Τζέιμς θύμισε πως «το 2010 σκέφτηκα να παίξω για τους Νικς», ενώ ενημέρωσε πως ακόμα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του στο Λ.Α.

Μιας και βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και το Madison Square Garden, την Μέκκα του ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποχώρησε ως νικητής με τους Λέικερς, αλλά πριν το κάνει θύμισε σε όλους πως «το 2010 η αλήθεια είναι πως τις μέρες που ήμουν free agent είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάω στους Νικς». Τελικά είχε επιλέξει τους Μαϊάμι Χιτ.  

Μάλιστα, αποχωρώντας από το παρκέ είχε ρήξει στους ώμου του, πρόχειρα, μία πετσέτα με το λογότυπο της ομάδας από το Μεγάλο Μήλο που του την «βούτηξε» από τον πάγκο των γηπεδούχων, την ώρα που το κοινό της Νέας Υόρκης τον χειροκροτούσε παρά το γεγονός ότι είχε επιβληθεί των παικτών της αγαπημένης του ομάδας

Ίσως οραματίζονταν το μέλλον και το ενδεχόμενο ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών να ολοκληρώσει την καριέρα του στο μέρος που... αρνήθηκε τελικά να βρεθεί πριν από 14 χρόνια. Μάλιστα, ο ίδιος ο Τζέιμς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και έπειτα από την πίεση που άσκησαν οι δημοσιογράφοι πάνω του ενημέρωσε πως «ακόμα δεν έχω αποφασίσει για την option που έχουν για επέκταση συμβολαίου» ενός ακόμα χρόνου με τους Λέικερς. 

Στην αρχική του συμφωνία έχει ως δική του επιλογή να παραμείνει στο Λ.Α. μέχρι... όποτε θέλει. Αλλά τα έγγραφα προβλέπουν πως το καλοκαίρι του 2024 μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μέχρι το θέρος του 2025. Και γι' αυτή τη σεζόν θα εισπράξει (αν πει το «ναι») άλλα 51 εκατομμύρια δολάρια. 

Εκτός κι αν διακρίνει (που δεν είναι... μακρινό) αυτό το ενδεχόμενο πως οι Λιμνάνθρωποι δεν είναι σε θέση να του προσφέρουν το πέμπτο δακτυλίδι που με πάθος θέλει να διεκδικήσει. Και μπορεί οι Νικς να είναι η κατάλληλη ομάδα γι' αυτόν. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως η δήλωσή του και τα υπονοούμενα, έχουν ξεσηκώσει ήδη τις φήμες που αρχίζουν να κάνουν παρέλαση σε κάθε γωνία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.