ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Όταν παίζεις με τον Γιόκιτς ή τον Αντετοκούνμπο, δεν υπάρχει... απάντηση στο παιχνίδι τους» (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Όταν παίζεις με τον Γιόκιτς ή τον Αντετοκούνμπο, δεν υπάρχει... απάντηση στο παιχνίδι τους» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:15 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 03.03.2024

Η χαρά του ΛεΜπρόν Τζέιμς για το τρομερό επίτευγμα του (ξεπέρασε τους 40.000 πόντους στο ΝΒΑ) ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, μόνο που την ίδια μέρα της προσωπική τους επιτυχίας, ήθελε να αναφερθεί και στους σούπερ σταρς που θεωρεί πως δεν υπάρχει τρόπος να περιοριστούν όταν τους αντιμετωπίζει!

O ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται στο επίκεντρο για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Απ' όταν ήταν στο γυμνάσιο και σίγουρα από την μέρα που έγινε το Νο 1 του Draft, από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, το 2003. Από τότε έχουν περάσει από τα χέρια του πολλές μπάλες και στα δάκτυλά του υπάρχουν τέσσερα δακτυλίδια πρωταθλητή. Δύο με τους Μαϊάμι Χιτ, ένα με τους Καβς και αυτό με τους Λέικερς από το 2020.

Εν τω μεταξύ, έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και τα ξημερώματα της Κυριακής (3/3) ξεπέρασε τους 40.000 πόντους στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Δεν μπόρεσε να το γιορτάσει όπως θα ήθελε, διότι έχασε από τους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς, αλλά όπως και να έχει τα πάντα περιστράφηκαν γύρω από τον Βασιλιά.

Στη συνέντευξη Τύπου πάντως, κι αφού όλοι ασχολήθηκαν με το επικό του κατόρθωμα, ο ίδιος -που πολλά έχουν δει τα μάτια του- μιας και ο Joker τον νίκησε ήθελε να ξεκαθαρίσει και μερικά πράγματα για τους υπόλοιπους σούπερ σταρς του ΝΒΑ.

«Όταν παίζεις κόντρα στον Νίκολα (Γιόκιτς) δεν υπάρχει τρόπος για να τον αντιμετωπίσεις», είπε και πρόσθεσε πως «απάντηση μπορείς να δώσεις κόντρα σε αυτόν, στον Γιάννη (Αντετοκούνμπο), στον Τζοέλ (Εμπίντ), τον Λούκα (Ντόντσιτς), τον Στεφ (Κάρι) και τον KD (Κέβιν Ντουράντ)».

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο ιδρυτής του Club 40.000 - Η στιγμή του μεγάλου επιτεύγματος (vid)
NBA

09:18 - 03.03.2024

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο ιδρυτής του Club 40.000 - Η στιγμή του μεγάλου επιτεύγματος (vid)

Στο παιχνίδι Νο 1.474 της καριέρας του στο ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς κι ενώ από πέρσι είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, πλέον είναι ο άνθρωπος που έσπασε και το φράγμα των 40.000 πόντων. Μία επίδοση που θεωρείται απίθανο να ξεπεραστεί στον αιώνα μας. Ίσως και στον αιώνα τον άπαντα...

Αυτή είναι η ελίτ, σύμφωνα με τον ΛεΜπρόν, που είχε ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του για την ατομική του διάκριση, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που αναζητά είναι το πέμπτο πρωτάθλημά του. Για να ξεπεράσει τον Στέφεν Κάρι, να φθάσει τα πέντε του Κόμπι Μπράιαντ και να πλησιάσει τα έξι του Μάικλ Τζόρνταν.