Το κάρφωμα-πόστερ του Λεσόρ! (vid)
i

©InTime

Το κάρφωμα-πόστερ του Λεσόρ! (vid)

Sportal newsroom 23:39 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 19.01.2024

Με εντυπωσιακό κάρφωμα του Ματίας Λεσόρ ολοκληρώθηκε το τρίτο 10λεπτο του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν

Με ένα κάρφωμα-πόστερ ο Ματίας Λεσόρ ισοπέδωσε την γραμμή των ψηλών της Παρτίζαν στη λήξη του τρίτου 10λεπτου ισοφαρίζοντας (58-58) το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό AKTOR και έβαλε «φωτιά» στο ΟΑΚΑ!

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» που έκανε μια ακόμη εκπληκτική εμφάνιση με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, ήταν ο αποδέκτης της μπάλας από τον Κώστα Σλούκα και χωρίς να έχει άλλο χρόνο στη διάθεση του «όρμησε» προς το καλάθι παρασύροντας κάθε αντίπαλο του.

Δίχως αμφιβολία ήταν η φάση της 22ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και το τελείωμα της ξεσήκωσε τον κόσμο στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Το «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ «έλιωσε» και την Παρτιζάν
EUROLEAGUE

23:22 - 19.01.2024

Το «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ «έλιωσε» και την Παρτιζάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστράτευσε την σκληράδα του, την τρομερή του άμυνα, αλλά και την ενέργεια του ΟΑΚΑ για να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Παρτιζάν (84-71) και με κορυφαίους τους Μήτογλου και Ναν στην επίθεση, πέτυχε την 4η σερί νίκη του στην EuroLeague.

Ουσιαστικά, ήταν η φάση που «ξύπνησε» τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν και τους έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη.

Δείτε το βίντεο: