Λεσόρ: «Ο Βεζένκοφ φαβορί για MVP της Euroleague»
i

© Intime

Λεσόρ: «Ο Βεζένκοφ φαβορί για MVP της Euroleague»

Sportal newsroom 15:05 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 07.02.2023

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο έχρισε φαβορί για τον τίτλο του mvp της Euroleague

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο έχρισε φαβορί για MVP της Euroleague.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Basketnews.com, ο Λεσόρ επισήμανε ότι ο Βεζένκοφ αυτή τη στιγμή είναι κυρίαρχος στην Euroleague και τον έχρισε φαβορί για το βραβείο του ΜVP της regular season.

Ο ψηλός της Παρτιζάν ο οποίος φέτος είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του, μίλησε για το πως κατάφερε να βρει τον ρόλο του, λέγοντας ότι «φέτος έχω μεγάλο ρόλο στην ομάδα και αισθάνομαι ευλογημένος για αυτό. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, κάνουν τα πάντα για να με φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Εγώ θέλω να είναι όλοι σίγουροι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω όλη μου την ενέργεια».

Για το μέλλον του στην Παρτιζάν, ο Γάλλος σέντερ είπε ότι είναι ευτυχισμένος στην ομάδα και ότι όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του θα επιδιώξει την ανανέωση, ενώ στη συνέχεια κλήθηκλε να ονομάσει τον κορυφαίο της Euroleague μέχρι στιγμής:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Βεζένκοφ είναι το νούμερο ένα σε αυτή την κούρσα. Κυριαρχεί στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή ο παίκτης του Ολυμπιακού. Παίζει σε μια ομάδα που είναι Top 3 στη διοργάνωση και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση όλη τη σεζόν, όπως και ο ίδιος. Είναι πολύ συνεπείς καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Άρα πιστεύω πως ο Βεζένκοφ είναι το νούμερο 1 για να κερδίσει το βραβείο», τόνισε ο Λεσόρ.

Δεν πάει καιρός άλλωστε από τότε που ο Σάσα μιλώντας κι αυτός στο Basketnews.com, είχε εκθειάσει τον Λεσόρ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού κλήθηκε να πει την γνώμη του για το ποιος θα μπορούσε να είναι μέχρι τώρα ο MVP και ο ίδιος είχε πει ότι του είχε κάνει εντύπωση ο σέντερ της Παρτιζάν