Χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού ο Προμηθέας για Ματζούκα

Λευτέρης Μαντζούκας

i

Λευτέρης Μαντζούκας / © Intime

Χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού ο Προμηθέας για Ματζούκα

Νίκος Καλαμπάκας 21:23 - 16.01.2024

Ο Προμηθέας προσπάθησε να ντύσει στα χρώματά του τον Λευτέρη Μαντζούκα όμως τελικά η μετακίνηση του δεν προχώρησε. Διαβάστε τους λόγους στο Sportal.

Ο Προμηθέας Πάτρας απέκτησε από τον Ολυμπιακό τον Τζορτζ Πάπας, όμως οι προσπάθειές του για ενίσχυση δεν σταματούν εκεί.

Η ομάδα του Παπαθεοδώρου θέλοντας να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική, χτύπησε και την πόρτα του Παναθηναϊκού AKTOR προκειμένου να φέρει στην Αχαΐα και τον Λευτέρη Ματζούκα.

Αυτό δείχνει τη θέληση των Πατρινών να κάνουν ακόμα καλύτερη πορεία τόσο στο BCL, όσο και στην Basket League στην οποία έχουν αφήσει φέτος εξαιρετικές εντυπώσεις, έχοντας μια από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος.

Τόσο ο παίκτης όσο και η διοίκηση του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν ανοιχτοί στην πρόταση των Πατρινών και είχαν μπει σε συζητήσεις μαζί τους, όμως τελικά το θέμα σκάλωσε στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος κόουτς δεν άναψε το πράσινο φως αφού θεωρεί ότι ο Μαντζούκας μπορεί να προσφέρει στους «πράσινους» και κάπως έτσι η μετακίνησή του στον Προμηθέα σκάλωσε...