Τέλος ο Πάπας από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει στον Προμηθέα

Τζορτζ Πάπας

i

© Intime

Τέλος ο Πάπας από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει στον Προμηθέα

Νίκος Καλαμπάκας 20:51 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 16.01.2024

Ο Τζορτζ Πάπας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πάτρας, αφού η καριέρα του στον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Στην Αχαΐα και τον Προμηθέα Πάτρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζορτζ Πάπας. Ο ομογενής γκαρντ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» πλέον είναι πλήρεις στις θέσεις των γκαρντ και ο ίδιος δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Πειραιά, γεγονός που τον αναγκάζει να αλλάξει μπασκετική στέγη. 

Ο Πάπας έπιασε λιμάνι το 2022 όμως είχε συμπληρωματικό ρόλο και ο Ολυμπιακός τον κρατούσε περισσότερο για τα ματς της Basket League. Μετά την έλευση του Μήτρου Λονγκ και την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου από τον παίκτη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει τον Πάπας να πάει στον Προμηθέα, μια ομάδα στην οποία θα βρει χρόνο συμμετοχής και θα μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Προμηθέας είχε ζητήσει από τους ερυθρόλευκους εδώ και καιρό να αφήσουν τον παίκτη να μετακομίσει στην ομάδα του, όμως οι πολλοί τραυματισμοί στην αρχή της σεζόν, είχαν αναγκάσει τους Πειραιώτες να δώσουν.... πόρτα στους Πατρινούς. 

Πλέον το ρόστερ είναι γεμάτο και κάπως έτσι το ταξίδι του Πάπας με τα ερυθρόλευκα ολοκληρώνεται, με τις δύο πλευρές να έχουν μόνο καλές αναμνήσεις αφού ο Πάπας υπήρξε μέλος της ομάδας που πήγε δύο φορές στο Final Four της Euroleague και σάρωσε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. 

Απομένει μόνο η ανακοίνωση ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Προμηθέα.