Λι: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Πάρις Λι

i

©Intime

Λι: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Sportal newsroom 00:53 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 01:03 - 01.04.2023

Ο Πάρις Λι μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού αλλά και το τι είχε σκοπό να κάνει.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο Πάρις Λι βρήκε τη δύναμη μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού αλλά και το τι είχε σκοπό να κάνει στην πορεία της βραδιάς.

Στην καταρχήν του τοποθέτηση ο Λι μίλησε για τον εαυτό του λέγοντας: «Θα ρίξω το φταίξιμο στον εαυτό μου, 5 λάθη σαν πόιντ γκαρντ είναι πολλά. Έκανα λάθη που είναι ανεπίτρεπτα», για να σταθεί στη συνέχεια στους συμπαίκτες του.

«Σε ότι αφορά τους συμπαίκτες μου κάναμε ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο. Έπαιξα επιθετικά, αλλά υπήρχαν κάποιες φάσεις που θα μπορούσα να είμαι πιο έξυπνος. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα και άξιζε την νίκη».

Σούπερ «13άρι» ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό και αγκαλιά με την πρωτιά της Euroleague
EUROLEAGUE

23:28 - 31.03.2023

Σούπερ «13άρι» ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό και αγκαλιά με την πρωτιά της Euroleague

Ο Ολυμπιακός πήρε ακόμα μια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, την 13η σερί του, επικρατώντας με 81-73 στο ΣΕΦ και πλέον θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Σε εκείνο το σημείο ο Λι θυμήθηκε και σύγκρινε παιχνίδια που έχουνε προηγηθεί τη φετινή χρονιά με τον Ολυμπιακό με το σημερινό: «Στα πρώτα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ματσάραμε την έντασή τους, αυτό έχει αλλάξει πλέον. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση αλλά αστοχήσαμε σε κάποια σουτ που συνήθως βάζουμε».

Ο Λι κατέληξε αναφερόμενος στο πως είναι η κατάσταση πλέον στον Παναθηναϊκό επί της παρουσίας του Χρήστου Σερέλη αντί του Ντέγιαν Ράντονιτς στη τεχνική ηγεσία της ομάδας υποστηρίζοντας: «Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε με τους νέους προπονητές», και κατέληξε για το τι έχει σκοπό να κάνει: «Θα πάρω τηλέφωνο την μαμά μου να την ρωτήσω τι πιστεύει ότι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα, σίγουρα θα έχει δει το παιχνίδι, θα με βοηθήσει να νιώσω καλύτερα».