Σερέλης: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει»

Ο Χρήστος Σερέλης

i

©Intime

Σερέλης: «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει»

Sportal newsroom 00:26 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 01:05 - 01.04.2023

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό στάθηκε στο τι κόστισε για την ομάδα του και ξεκαθάρισε πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό.

Στην απόδοση του Μπλακ, στη δημιουργία του Ουόκαπ αλλά και στο τρίποντο του Βεζένκοφ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Σερέλης στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει.

Για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: «Ήταν ένα σκληρό ματς σχεδόν για 40 λεπτά, χάσαμε στις λεπτομέρειες από κάποια λάθη στην άμυνά μας, αλλά και από κάποια σουτ που θέλαμε αλλά δεν είχαμε την αποφασιστικότητα για να τα πάρουμε. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που απέναντι στον Ολυμπιακό δείξαμε τη βελτίωσή μας, με όλο το ρόστερ θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι πλέον ο τελευταίος μας στόχος στη σεζόν», στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια της χρονιάς.

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι υποστήριξε: «Νομίζω ότι δύο ήταν τα βασικά στοιχεία απόψε, το πρώτο ήταν ο Μπλακ. Περιμέναμε ότι με την άμυνά μας ίσως είχαμε αυτό το πρόβλημα. Το δεύτερο ήταν η δημιουργία του Γουόκαπ. Είχαμε παίξει καλύτερη άμυνα στο ΟΑΚΑ πάνω του. Όσο ήμασταν στο ματς δεν αλλάξαμε την άμυνα για να μη βάλουμε άλλα παιδιά στην εξίσωση. Φάγαμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο από τον Βεζένκοβ, τρίποντο που για εκείνον είναι πολύ εύκολο πλέον. Το πληρώσαμε».

Κι όσο για την αξιοποίηση του ρόστερ του αλλά και για τα αποτελέσματα επί της παρουσίας του στην ομάδα επισήμανε: «Χρησιμοποιώ νέους παίκτες, αν αυτοί δουλεύουν και επιστρέφουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε. Θέλω να πω ότι χάσαμε, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Έχουμε κάνει και δύο οδυνηρές ήττες στην Ελλάδα (σ.σ. με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκτός έδρας). Πρέπει τα νέα παιδιά να χρησιμοποιούνται για να δούμε αν μπορούν τελικά να βοηθήσουν την ομάδα. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, όλοι οφείλουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Όπως απόψε ο Μαντζούκας, σε μία δύσκολη έδρα, σε ένα παιχνίδι κλειστό».