Κολλημένος στον πάγκο ο Τόμας με ενοχλήσεις στη μέση

Τόμας και Παπανικολάου

i

© Intime

Κολλημένος στον πάγκο ο Τόμας με ενοχλήσεις στη μέση

Πάρης Τσελεπίδης • 22:45 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Ματ Τόμας δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εκ νέου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια λόγω ενοχλήσεων στη μέση του.

Ένα ακόμη πρόβλημα ήρθε να προστεθεί για τον Χρήστο Σερέλη στη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Αυτό είχε να κάνει με τον Ματ Τόμας που εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση του έμεινε κολλημένος στον πάγκο αφότου οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε κανονικά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα όπου είχε 2 πόντους με 1/1 δίποντα και 0/2 τρίποντα σε 10' συμμετοχής του. Ωστόσο οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στη μέση του και ενημέρωσε τον Χρήστο Σερέλη στα αποδυτήρια είχε σαν αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιηθεί εκ νέου στο παιχνίδι.

Ο Τόμας με τις αντιδράσεις του στον πάγκο του Παναθηναϊκού έδειξε φανερά στεναχωρημένος για το γεγονός ότι η τύχη του γύρισε την πλάτη. Κι αυτό γιατί μετά την αλλαγή του Μάριους Γκριγκόνις αντί του Άντριου Άντριους ο Αμερικανός γκαρντ είχε δικαίωμα πλέον συμμετοχής μόνο στα παιχνίδια της Euroleague.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Τόμας θα μπορέσει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην ολοκλήρωση της φετινής κανονικής διάρκειας της Euroleague. Καταρχήν αυτό της επόμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με την Άλμπα Βερολίνου (7/4) και της τελευταίας με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (14/4).