Στο ΣΕΦ ο Πογέτ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι»

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Στο ΣΕΦ ο Πογέτ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι»

Sportal newsroom 21:36 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 31.03.2023

Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου βρίσκεται στο ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Στο ΣΕΦ βρίσκεται ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογέτ, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
EUROLEAGUE

21:00 - 31.03.2023

LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την 31η αγωνιστική της Euroleague, μέσα από το Sportal! Το κείμενο ανανεώνεται διαρκώς.

Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA τονίζοντας ότι στο παρελθόν είχε παίξει μπάσκετ σε Ολυμπιακού αγώνες. Ο κόουτς της εθνικής μας ομάδας επισήμανε ότι «ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς», ενώ για την ατμόσφαιρα σε αυτούς τους αγώνες είπε ότι είναι ανάλογη παιχνιδιών ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μου αρέσει το Μπάσκετ είναι το δεύτερο άθλημα. Έχει παίξει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Όταν ήμουν μικρός έπρεπε να αποφασίσω αν θα παίξω μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Τελικά επέλεξα το ποδόσφαιρο και ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς».

Για την ατμόσφαιρα που συναντά σε αυτό το ντέρμπι: «Ήταν ένας συμπαίκτης που είχε πάει να δει Μπόκα - Ρίβερ και μετά ήρθε στην Ελλάδα να δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και συνέκρινε τις δύο ατμόσφαιρες».

Για το ότι επέλεξε τελικά το ποδόσφαιρο αντί για το μπάσκετ: «Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην Ουρουγουάη έπαιζε μπάσκετ μόνο ο πατέρας μου».

Για το αν θα κοπιάρει κάποιες κινήσεις από το μπάσκετ για την Εθνική, όπως κάνει και ο Μίτσελ που βλέπει τα παιχνίδια του μπασκετικού Ολυμπιακού: «Θα κάνω ό,τι έκανε και ο Μίτσελ (γέλια)».