Λιμνιάτης: «Αισθάνθηκα ότι είμαι στην ομάδα πολλά χρόνια»!
i

©InTime

Λιμνιάτης: «Αισθάνθηκα ότι είμαι στην ομάδα πολλά χρόνια»!

Sportal newsroom 23:22 - 09.04.2023

Ο προπονητής του Λαυρίου Γιώργος Λιμνιάτης έκανε... ταμείο μετά την ήττα από τον Κολοσσό και την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League.

Απολογισμό της πορείας του στο Λαύριο έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λιμνιάτης μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και την ήττα από τον Κολοσσό.

«Μετά από καιρό κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά δεν είχε το πρέπει. Ο στόχος μας ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως υποσχεθήκαμε και στην Καρδίτσα στα δυο τελευταία παιχνίδια. Τηρουμένων των αναλογιών, έχοντας πολύ σημαντικές απουσίες και δίνοντας χρόνο στα νέα παιδιά, απέναντι σε εξαιρετική ομάδα, που διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή, θεωρώ ότι είχαμε μια καλή εικόνα για μεγάλο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής Γιώργος Λιμνιάτης στη συνέντευξη Τύπου.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθήσαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι γιατί τα παιδιά το αξίζουν. Τώρα που φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Λαυρίου, τον Βαγγέλη Βόδινα, τον Γιάννη Ψαρράκη, τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Συρίδη, τους συνεργάτες μου, το υπόλοιπο τιμ και τους παίκτες γι’ αυτή τη μικρή συνεργασία. Με κάνανε από την πρώτη στιγμή να νιώσω ότι σ’αυτή την ομάδα είμαι πολλά χρόνια. Και πραγματικά αυτό το εκτιμάω πάρα πολύ. Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών όλων αυτών των ανθρώπων. Τους ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δόθηκε».