Λιμνιάτης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα»
i

©InTime

Λιμνιάτης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα»

Sportal newsroom 22:23 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 27.01.2024

Ο προπονητής του Αμαρουσίου Γιώργος Λιμνιάτης αναφέρθηκε στην εκτός έδρας ήττα από το Περιστέρι bwin

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Αμαρουσίου για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με το Περιστέρι bwin ήταν ο Γιώργος Λιμνιάτης. 

Ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής μίλησε για το ανταγωνιστικό πνεύμα των παικτών του, αλλά και για την εικόνα στην τελευταία περίοδο που δεν άξιζε στο Μαρούσι.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη νίκη του και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, ξέροντας ότι παίζουμε με μια ομάδα που έρχονταν από μια σκληρή ήττα για το Basketball Champions League, επομένως θα έβγαζε σίγουρα αντίδραση» υποστήριξε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας των «βορείων προαστίων».

Δεν υπάρχει: Ο Παπαγιάννης τρέλανε τους Τούρκους σχολιαστές, ο Σάρας είχε φύγει ήδη για τη χειραψία, έμεινε… κάγκελο και γύρισε πίσω (vid)
REST OF THE WORLD

22:15 - 27.01.2024

Δεν υπάρχει: Ο Παπαγιάννης τρέλανε τους Τούρκους σχολιαστές, ο Σάρας είχε φύγει ήδη για τη χειραψία, έμεινε… κάγκελο και γύρισε πίσω (vid)

Απίθανο φινάλε στο παιχνίδι της Μπαχτσεσεχίρ με την Φενέρμπαχτσε, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να βάζει ένα απίθανο σουτ πίσω από το κέντρο, που «τρέλανε» τους Τούρκους σχολιααστές και ανάγκασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να γυρίσει στη θέση του.

Και ο Γιώργος Λιμνιάτης, συμπλήρωσε: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα, αλλά στη συνέχεια η απογοήτευση μας οδήγησε στο σκορ της τελευταίας περιόδου όπου πήρε μεγάλη διαφορά το Περιστέρι bwin που νομίζω δεν την αξίζαμε. Από κει και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο».