Σπανούλης: «Μια ακόμη σημαντική νίκη για την πορεία μας»
i

©InTime

Σπανούλης: «Μια ακόμη σημαντική νίκη για την πορεία μας»

Sportal newsroom 22:10 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 27.01.2024

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης ανέλυσε τη νίκη της ομάδας του επί του Αμαρουσίου

Στην αντίδραση των παικτών του που προέρχονταν από μια ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League, στάθηκε ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι.

«Ήταν μια ακόμη σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Προερχόμασταν από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που χάσαμε στο τέλος πριν τρεις ημέρες από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League και η ομάδα μου έδειξε ψυχολογικά ότι δεν πτοείται και συνεχίζουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων».

Ξέσπασε ο Μίτσιτς: «Δεν με νοιάζει!»
NBA

21:34 - 27.01.2024

Ξέσπασε ο Μίτσιτς: «Δεν με νοιάζει!»

Ξεκάθαρη θέση για όσα ακούγονται γύρω από την απόφασή του να αφήσει την Euroleague και να μετακομίσει στο ΝΒΑ πήρε ο Βασίλιε Μίτσιτς, τονίζοντας πως αυτό που τον νοιάζει είναι το συναίσθημά του.

Και συμπλήρωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως έπρεπε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και τα παιδιά έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε μια ακόμη σημαντική νίκη για την πορεία μας στο πρωτάθλημα».