Ξέσπασε ο Μίτσιτς: «Δεν με νοιάζει!»

Ξέσπασε ο Μίτσιτς: «Δεν με νοιάζει!»

Sportal newsroom 21:34 - 27.01.2024

Ξεκάθαρη θέση για όσα ακούγονται γύρω από την απόφασή του να αφήσει την Euroleague και να μετακομίσει στο ΝΒΑ πήρε ο Βασίλιε Μίτσιτς, τονίζοντας πως αυτό που τον νοιάζει είναι το συναίσθημά του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βασίλιε Μίτσιτς, ένας από τους πιο dominant γκαρντ της Ευρώπης, άφησε την Euroleague για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο μεγάλος στόχος του ήταν να βρει ένα συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του το προσέφεραν απλόχερα.

Παρά το hype της κίνησής του, ο χρόνος και ο ρόλος του είναι περιορισμένα ως ώρας. Εκείνος όμως δεν δίνει σημασία στη φημολογία, καθώς εστιάζει στο πώς νιώθει ως παίκτης των Θάντερ. Και μάλιστα δεν κρύβει πως δεν νοιάζεται για όσα λέγονται, καθώς είναι πολύ καλά με την απόφασή του να μετακομίσει στην OKC.

Μιλώντας για την απόφασή του να μετακομίσει στο ΝΒΑ, για χάρη των Θάντερ, τόνισε: «Για τους ανθρώπους που παρακολουθούν την καριέρα μου από το περιθώριο, μπορεί να τους φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για μένα, αλλά δεν έχει σημασία. Το πιο σημαντικό είναι το προσωπικό μου συναίσθημα και μου λέει ότι αυτή τη στιγμή όλα έχουν νόημα και όλα έχουν γίνει για κάποιο λόγο.

Όλα όσα έχω καταφέρει στην Ευρώπη δεν έχουν έρθει σε μένα. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να τα πετύχω όλα αυτά. Κανείς δεν μου έδωσε τίποτα. Έτσι έμαθα πολλά στη ζωή».