«Λαχτάρησε» με Λαρεντζάκη η Εθνική

«Λαχτάρησε» με Λαρεντζάκη η Εθνική

Χρήστος Τσάλτας 16:17 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 01.09.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ζήτησε αλλαγή στο δεύτερο δεκάλεπτο του Λιθουανία - Ελλάδα, με τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού να δέχεται τις πρώτες βοήθειες στην άκρη του πάγκου.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ξεκίνησε τρομακτικά το ματς με την Λιθουανία, έχοντας 12 πόντους στα πρώτα λεπτά, όμως στην συνέχεια η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. 

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού ζήτησε μόνος του αλλαγή, καθώς ένοιωσε πόνο στο αριστερό πόδι. 

Μόλις πήγε στον πάγκο, όλο το επιτελείο έπεσε πάνω του, κάνοντάς του ειδικές διατάσεις στο σημείο, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος ξεκίνησε το στατικό ποδήλατο, προκειμένου να δοκιμάσει το πόδι του. 

Ο ίδιος όμως δεν... καταλαβαίνει! Λίγο μετά ζήτησε να επιστρέψει στο παρκέ, δείχνοντας πως ένας τραυματισμός δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τον τελικό της Εθνικής μας απέναντι στην Λιθουανία. 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.