Ο πατέρας του Χαλιμπάρτον έσφιξε... υπερβολικά το χέρι του Ντόντσιτς (vid)

Ο πατέρας του Χαλιμπάρτον έσφιξε... υπερβολικά το χέρι του Ντόντσιτς (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Τζον Χαλιμπάρτον, πατέρα του Ταϊρίς, είχαν μια... έντονη χειραψία στο παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο πατέρας του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον μάλλον... ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω όταν είδε τον Λούκα Ντόντσιτς, με αποτέλεσμα μια χειραψία που ο Σλοβένος θα θυμάται για καιρό.

Κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου και λίγο πριν το ημίχρονο, ο Λούκα Ντόντσιτς έβγαλε μια δύσκολη άμυνα, με την μπάλα να βγαίνει έξω και να φτάνει στα χέρια του Τζον Χαλιμπάρτον, ο οποίος καθόταν στις θέσεις δίπλα στο παρκέ.

Εκείνος, όταν τον πλησίασε ο Λούκα Ντόντσιτς, ενθουσιάστηκε... λίγο παραπάνω και του έσφιξε το χέρι πολλές φορές και αρκετά δυνατά, με αποτέλεσμα ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς να πονά για λίγη ώρα μετά.

Παρά τον... πόνο, ο Λούκα Ντόντσιτς μπόρεσε να σημειώσει 33 πόντους, σουτάρoντας με 50% από το τρίποντο (4/8 τρίποντα), όμως η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 133-111, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο σερί των 7 νικών των Ντάλας Μάβερικς.

Έτσι, η χειραψία του Τζον Χαλιμπάρτον, πατέρα του Ταϊρίς και διαιτητή, μπορεί να μην τον σταμάτησε από το να κάνει τα γνωστά μαγικά του. όμως φαίνεται ότι δεν έφερε καθόλου γούρι στον Λούκα Ντόντσιτς.

Το βίντεο με την χειραψία των Ντόντσιτς - Χαλιμπάρτον και η αντίδραση του Σλοβένου λίγο μετά: