Ο Κέβιν Ντουράντ άνοιξε διάλογο με φίλαθλο που τον αποκάλεσε «που...α» (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ άνοιξε διάλογο με φίλαθλο που τον αποκάλεσε «που...α» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:26 - 23.02.2024

Απρόοπτο πριν από το παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς με τους Φοίνιξ Σανς, καθώς ένας φίλαθλος της ομάδας του Τέξας εξύβρισε τον Κέβιν Ντουράντ, με τον KD να πηγαίνει προς το μέρος του.

Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια των Ντάλας Μάβερικς με τους Φοίνιξ Σανς έχουν αρκετή ένταση. Από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες είναι διεκδικήτριες στη Δύση κάθε αναμέτρηση έχει το δικό της ενδιαφέρον και κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Κάποιες φορές οι εκπλήξεις αυτές είναι δυσάρεστες. Όπως συνέβη στο American Airlines Center, πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Στην οποία οι Μάβερικς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάρη σε σόου 41 πόντων του Λούκα Ντόντσιτς.

Κατά την έξοδο των Σανς για ζέσταμα, μερικά λεπτά πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, ένας φίλαθλος της ομάδας του Τζέισον Κιντ έβρισε τον Κέβιν Ντουράντ. Για την ακρίβεια τον αποκάλεσε με μια πολύ χυδαία έκφραση, η οποία δεν πέρασε αδιάφορη από τον KD.

Αμέσως ο Ντουράντ πήγε προς το μέρος του και προσπάθησε να καταλάβει την αντίδραση του φίλου των Μάβερικς, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την πράξη του. Το τρομερό στην υπόθεση μάλιστα ήταν πως η ασφάλεια του γηπέδου ρώτησε τον KD εάν επιθυμούσε την αποβολή του φιλάθλου από το γήπεδο, με τον αστέρα των Σανς να τονίζει πως δεν θέλει κάτι τέτοιο και μετά από μερικά λεπτά έντονου διαλόγου τα πνεύματα ηρέμισαν με τον Ντουράντ να επιστρέφει στο παρκέ.

Δείτε το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ντάλας: