Κέβιν Ντουράντ: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με Κάρι και ΛεΜπρόν, θα ρίχνουμε... πενηντάρες!»
i

© Intime

Κέβιν Ντουράντ: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με Κάρι και ΛεΜπρόν, θα ρίχνουμε... πενηντάρες!»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:02 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 21.02.2024

Ο 35χρονος σταρ των Σανς, Κέβιν Ντουράντ, περιμένει πως και πως την επανασύνδεσή του με τον Στέφεν Κάρι και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς υπό την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και σκοπεύει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού «για να ρίχνουμε 40άρες και 50ρες στους αντιπάλους μας».

To ότι προτίθεται να παίξει με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στους Ολυμπιακους Αγώνες του Παρισιού (2024), ο Κέβιν Ντουράντ το έχει αναφέρει στο παρελθόν και μάλιστα το έχει ξεκαθαρίσει κιόλας. 

Γενικά, η Team USA έχει ως κεντρική της ιδέα να εμφανίσει τους μεγάλους σταρ, παρά το... προχωρημένο της ηλικίας τους, στο μεγάλο αθλητικό event και να δημιουργήσει μία κατάσταση «τελευταίου χορού». Κι αυτό θα συμβεί με την κοινή παρουσία του 35χρονου σουπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς, του συνομήλικού του Στέφεν Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά και του 39χρονου ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς. 

Και με όλους αυτούς σκοπεύουν οι Αμερικάνοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να ξεχάσουν την πρόσφατη αποτυχία: Τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Πάντως, ο Κέβιν Ντουράντ δεν θεωρεί πως στο Παρίσι οι ΗΠΑ θα πάρουν απλώς το χρυσό μετάλλιο. «Είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακού Αγώνες. Είμαι ενθουσιασμένος με την συνάντηση της... αδελφότητας», είπε σε μία συζήτηση με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του Ριτς Κλέιμαν, που παρουσιάστηκε με τη μορφή συνέντευξης στην πλατφόρμα Boardroom. Και η ιστορία επικεντρώθηκε στην Team USA, με τον Ντουράντ να αποκαλύπτει πως είναι δεδομένο πως θα δημιουργηθεί μία πραγματικά σπουδαία All-Star ομάδα για το Παρίσι. 

«Προφανώς ο ΛεΜπρόν θα είναι εκεί», πρόσθεσε για να... σβήσει τις όποιες αμφιβολίες. «Ίσως είναι ο Κάρι, ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Πολ Τζορτζ και νέα παιδιά. Όπως ο Άντονι Έντουαρντς και ο Τζέισον Τέιτουμ», πρόσθεσε. 

Κι όταν πάνω όλοι αυτοί στο Παρίσι «θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε αυτό», πρόσθεσε ο Κέβιν Ντουράντ. Όπως θέλει να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. «Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου ολυμπιακό μετάλλιο. Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος γι' αυτή την μεγάλη πρόκληση», κατέληξε. 

Σκάνδαλο στο Ντάλας: Ο Ντόνι Νέλσον και οι Μάβερικς στα δικαστήρια για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης
NBA

09:09 - 21.02.2024

Σκάνδαλο στο Ντάλας: Ο Ντόνι Νέλσον και οι Μάβερικς στα δικαστήρια για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Ο Ντόνι Νέλσον κατηγορεί τους Ντάλας Μάβερικς, ότι απολύθηκε από τη θέση του GM της ομάδας ως αντίποινα για την καταγγελία του ότι ο άμεσος συνεργάτης του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, κακοποίησε σεξουαλικά τον ανιψιό του. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2024.

O Kέβιν Ντουράντ ήταν μέλος της Team USA στους Ολυμπιακούς Aγώνες του Λονδίνου (2012), του Ρίο ντε Τζανέιρο (2016) και του Τόκιο (2020), όταν και κατακτήθηκαν τρία χρυσά μετάλλια