Το θύμα που ακρωτηριάστηκε μηνύει τον Χάισμιθ των Χιτ για απρόσεκτη οδήγηση την ώρα του ατυχήματος

Το θύμα που ακρωτηριάστηκε μηνύει τον Χάισμιθ των Χιτ για απρόσεκτη οδήγηση την ώρα του ατυχήματος

Γιώργος Γαβριλάκης 09:37 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 21.02.2024

Ο 21χρονος Αλεξέι Πίνο, ο οποίος έχασε το πόδι του από το ατύχημα που ενεπλάκη ο 27χρονος φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, Χέιγουντ Χάισμιθ, καταθέτει μήνυση για απρόσεκτη οδήγηση του NBAer και ζητά αποζημίωση.

Ο Χέιγουντ Χάισμιθ των Μαϊάμι Χιτ, στις αρχές του μήνα (7 Φεβρουαρίου), παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πεζό, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματίας στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή αναγκάστηκαν να του κόψουν το πόδι. 

Κατευθυνόταν προς το γήπεδο για τoν αγώνα της ομάδας του με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά τελικά έφθασε στο αστυνομικό τμήμα και όχι στον αρχικό του προορισμό. Κατέθεσε και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η έρευνα της αστυνομίας έδειξε πως ήταν νηφάλιος, δεν έτρεχε και πως το θύμα ήταν στο σκοτάδι σε σημείο που δεν έπρεπε να είναι (για να βοηθήσει έναν άλλον οδηγό που είχε μείνει με το αυτοκίνητο). 

Μόνο που τώρα, ο 27χρονος φόργουορντ θα πρέπει να απολογηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς το θύμα, ο 21χρονος Αλεξέι Πίνο, κατέθεσε μήνυση στον NBAer με την κατηγορία της απρόσεκτης οδήγησης. Θεωρεί πως κινούταν με εκτός των ορίων ταχύτητας τους συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου. 

Επίσης ο Πίνο, μέσω του δικηγόρου του, Μάνιουελ Ντομπρίνσκι, ενημέρωσε πως «έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο και δύσκολο δρόμο για την ιατρική αποκατάσταση», ενώ εξήγησε πως «θα ζητήσουμε αποζημίωση», ενώ ταυτόχρονα η οικογένεια Πίνο έχει δημιουργήσει μέσω της πλατφόρμας GoFundMe έναν λογαριασμό με σκοπό να συγκεντρωθούν 100.000 δολάρια για να καλυφθεί το κόσμος των ιατρικών υπηρεσιών του άτυχου νεαρού. 

Σκάνδαλο στο Ντάλας: Ο Ντόνι Νέλσον και οι Μάβερικς στα δικαστήρια για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης
NBA

09:09 - 21.02.2024

Σκάνδαλο στο Ντάλας: Ο Ντόνι Νέλσον και οι Μάβερικς στα δικαστήρια για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Ο Ντόνι Νέλσον κατηγορεί τους Ντάλας Μάβερικς, ότι απολύθηκε από τη θέση του GM της ομάδας ως αντίποινα για την καταγγελία του ότι ο άμεσος συνεργάτης του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, κακοποίησε σεξουαλικά τον ανιψιό του. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2024.

Ο Χάισμιθ πάντως, έχει ήδη ενσωματωθεί στους Χιτ και μάλιστα, ναι μεν δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Σπερς την ημέρα του ατυχήματος, αλλά επέστρεψε στη δράση δύο μέρες αργότερα όταν το Μαϊάμι αντιμετώπισε τους Μπόστον Σέλτικς.