Ο Χάισμιθ ήταν νηφάλιος και δεν έτρεχε όταν χτύπησε τον πεζό με το αυτοκίνητο - Θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς των Χιτ
i

© photo by Rich Storry / Getty Images / Ideal Images

Ο Χάισμιθ ήταν νηφάλιος και δεν έτρεχε όταν χτύπησε τον πεζό με το αυτοκίνητο - Θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς των Χιτ

Γιώργος Γαβριλάκης 11:26 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 10.02.2024

Το θύμα είναι ακόμα στο νοσοκομείο, σε σταθερή κατάσταση και ο Χέιγουντ Χάισμιθ που χτύπησε τον άτυχο άνθρωπο με το αυτοκίνητο του, ετοιμάζεται για να επιστρέψει στην αναμέτρηση των Μαϊάμι Χιτ με τους Μπόστον Σέλτικς, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/2).

Πηγαίνοντας στο γήπεδο με το αμάξι του για την αναμέτρηση των Χιτ με τους Σπερς, ο Χέιγουντ Χάισμιθ τελικά δεν έφθασε στον αρχικό προορισμό του. Αντ' αυτού επισκέφθηκε το νοσοκομείο και το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι. Για κατάθεση, αλλά και για να δει τον άνθρωπο που χτύπησε με το όχημά του και παραλίγο να τον σκοτώσει

Τελικά, το θύμα βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και θα επιβιώσει από το ατύχημα, αλλά έχει χάσει ήδη το ένα του πόδι. 

Ο Χάισμιθ έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από το συμβάν, αλλά δεν θα... μπλέξει νομικά. Διότι, «δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε άλλες ουσίες» σύμφωνα με τις εξετάσεις, ενώ ερευνώντας το συμβάν τα στοιχεία κατέληξαν πως ο άτυχος πεζός βρισκόταν στο σκοτάδι και προσπαθούσε να βοηθήσει έναν οδηγό άλλου οχήματος που είχε μείνει στη μέση του δρόμου, όταν τελικά ο ΝΒΑer έπεσε πάνω του, χωρίς μεγάλη ταχύτητα, αλλά με ικανή για να τον τραυματίσει σοβαρά. 

Η τρομερή ενέργεια του Θανάση Αντετοκούνμπο και το καλάθι που ενθουσίασε τους πάντες (vids)
NBA

07:10 - 10.02.2024

Η τρομερή ενέργεια του Θανάση Αντετοκούνμπο και το καλάθι που ενθουσίασε τους πάντες (vids)

Στην επιβλητική νίκη επί των Χόρνετς (120-84) δεν συμμετείχαν μόνο οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Μπακς. Ρόλο είχε ο νέος της παρέας, Πάτρικ Μπέβερλι, αλλά και ο... παλιός και ενθουσιώδης, Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Ο Χέισμιθ πάντως, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα κανονικά του καθήκοντα και θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο ματς των Μαϊάμι Χιτ (κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς τα ξημερώματα της Κυριακής 11/2), με τους οποίους φέτος έχει 5,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ σε 37 αγώνες, εκ των οποίων στους 24 έχει εμφανιστεί ως μέλος της πρώτης πεντάδας.