Η τρομερή ενέργεια του Θανάση Αντετοκούνμπο και το καλάθι που ενθουσίασε τους πάντες (vids)
i

@ photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Η τρομερή ενέργεια του Θανάση Αντετοκούνμπο και το καλάθι που ενθουσίασε τους πάντες (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:10 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 07:11 - 10.02.2024

Στην επιβλητική νίκη επί των Χόρνετς (120-84) δεν συμμετείχαν μόνο οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Μπακς. Ρόλο είχε ο νέος της παρέας, Πάτρικ Μπέβερλι, αλλά και ο... παλιός και ενθουσιώδης, Θανάσης Αντετοκούνμπο!

H αναμέτρηση με τους Σάρλοτ Χόρνετς ήρθε σε μία κακή περίοδο για τους Μπακς. Στην λιγότερο παραγωγική έστω και συγκεκριμένα σε ένα διάστημα που στα έξι παιχνίδια με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο, η ομάδα από το Μιλγουόκι είχε χάσει τα πέντε. 

Τώρα στο έβδομο, επικράτησε με τεράστια άνεση και σχεδόν 40 πόντους απέναντι σε όσους Χόρνετς (120-84) εμφανίστηκαν στο παιχνίδι, μιας και οι περισσότεροι απ' αυτούς απουσίαζαν λόγω τραυματισμών (Μπολ, Μαρκ Ουίλιαμς) ή λόγω πρόσφατων ανταλλαγών. Ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον και ο Γκόρντον Χέιγουορντ που έφυγαν και οι Σεθ Κάρι, Βασίλιε Μίτσιτς και Τρε Μαν που αποκτήθηκαν. 

Τα Ελάφια πάντως, το εκμεταλλεύτηκαν, οι Ντέιμιαν Λίλαρντ και Μαλίκ Μπίσλεϊ ήταν οι πρώτοι σκόρερ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε γρήγορα ένα επιβλητικό double double και όλοι οι βασικοί και ταλαιπωρημένοι (σωματικά) ξεκουράστηκαν. Κανείς από τους πρώτους πέντε δεν έπαιξαν πάνω από 29 λεπτά και οι αναπληρωματικοί ήρθαν στο προσκήνιο. 

Ο νεοαποκτηθής Πατ Μπέβερλι, ο οποίος ήρθε από τη Φιλαδέλφεια (και έφυγε ο Κάμερον Πέιν) έκανε το ντεμπούτο του και ήταν αποτελεσματικός (6 πόντοι, 4 ασίστ), ενώ στο show και μάλιστα με λαμπερό ρόλο συμμετείχε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Τρομερή επίθεση Νοτσιόνι σε Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ: «Αυτοί έφαγαν τον Γκρίφιν - Ο Γιάννης δούλευε μέχρι τώρα την άψογη φιγούρα του»
NBA

19:43 - 09.02.2024

Τρομερή επίθεση Νοτσιόνι σε Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ: «Αυτοί έφαγαν τον Γκρίφιν - Ο Γιάννης δούλευε μέχρι τώρα την άψογη φιγούρα του»

Ο Αντρές Νοτσιόνι επιτέθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ για την απομάκρυνση του Έιντριαν Γκρίφιν από τους Μιλγουόκι Μπακς

Ο μεγάλος αδελφός του Γιάννη αγωνίστηκε για 10 λεπτά και κατέγραψε στην στατιστική του 4 πόντους και από... ένα, σε ριμπάουντ, ασίστ και τάπες. Μάλιστα, δημιούργησε και ένα από τα πιο όμορφα highlight της αναμέτρησης όταν με περίτεχνες ντρίμπλες ξεφορτώθηκε από μπροστά του τον Τζέι Τι Θορ και έφθασε μέχρι το lay up.