«Οι Μπακς πετάνε λευκή πετσέτα, βάζουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο»: Το σχόλιο του παρουσιαστή των Τίμπεργουλβς που προκάλεσε αντιδράσεις

Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Dustin Satloff/Getty Images

«Οι Μπακς πετάνε λευκή πετσέτα, βάζουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο»: Το σχόλιο του παρουσιαστή των Τίμπεργουλβς που προκάλεσε αντιδράσεις

Χρήστος Τσάλτας 10:54 - 09.02.2024

Ένα σχόλιο που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις έκανε σχολιαστής στο κανάλι που μεταδίδει τα παιχνίδια των Μινεσότα Τίμπεργουλβ,ς έχοντας για πρωταγωνιστή τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν ακόμα μια ήττα στην τρέχουσα regular season, αυτή τη φορά από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στο Fiserv Forum. Τα «ελάφια» δεν μπόρεσαν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στην αναμέτρηση και να διεκδικήσουν τη νίκη, με το παιχνίδι να κρίνεται από νωρίς.

Μάλιστα προς τα μέσα της τέταρτης περιόδου ο Ντοκ Ρίβερς έριξε στο παρκέ τον Θανάση Αντετοκούνμπο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους σχολιαστές του καναλιού που μεταδίδει τα παιχνίδα των «λύκων», το Bally Sports North.

Με το σκορ στο 91-117, έπειτα από τρίποντο του Άντονι Έντουαρντς ο ένας εκ των σχολιαστών είπε »Οι Μπακς πετάνε λευκή πετσέτα». «Γιατί το λες αυτό, Τζιμ Πιτ;» ήταν η απορία του συνεργάτη του, Μάικλ Γκρέιντι, με τον Πιτ να επανέρχεται με ένα ακόμα πιο επικριτικό σχόλιο.

«Επειδή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι», ήταν η τοποθέτηση, η οποία όπως έγινε αντιληπτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με το πέρας του αγώνα, καθώς συζητήθηκε αρκετά.

Ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια για το ότι παραμένει στο ρόστερ των «ελαφιών» εδώ και χρόνια, ενώ παίζει ελάχιστα έως καθόλου στα ματς. Παρόλα αυτά, ο Θανάσης έχει κάνει ακόμη και αγώνες με πάνω από 20 πόντους στο NBA, ενώ υπάρχουν παίκτες εκτός 12άδας σε όλες τις ομάδες, που δεν προσφέρουν μάλιστα τίποτα, ούτε εντός ούτε εκτός παρκέ.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και όλη τη δράση της Παρασκευής