Χάνουν έδαφος οι Μπακς, νέα «βαριά» ήττα από τους Τίμπεργουλβς

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Tim Warner/Getty Images

Χάνουν έδαφος οι Μπακς, νέα «βαριά» ήττα από τους Τίμπεργουλβς

Χρήστος Τσάλτας 05:34 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 06:09 - 09.02.2024

Παρά τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν ακόμα μια ήττα, την 5η στα τελευταία 6 παιχνίδια τους, αυτή τη φορά από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, εντός έδρας με 105-129.

Μετά την πολύ άσχημη περιοδεία στη Δύση, που μέτρησαν 4 ήττες σε 5 αγώνες και με μοναδική εξαίρεση το «διπλό» στην έδρα των Ντάλας Μάβερικς, οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν ακόμα μια ήττα στην regular season, χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος στην κατάταξη της Ανατολής.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είδε τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς να περνά από το Fiserv Forum, σε ένα παιχνίδι που οι «λύκοι» είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο φινάλε έφτασαν πολύ άνετα στη νίκη, διατηρώντας τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα. Κάτι που αποτελεί και σημείο προβληματισμού, μιας και οι παίκτες του Ντοκ Ρίβερς δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ και να έχουν βλέψεις για θετικό αποτέλεσμα.

Με την ήττα στην έδρα τους οι Μπακς έχασαν κι άλλο έδαφος στην κατάταξη, καθώς υποχώρησαν στο 33-19, την ώρα που οι Τίμπεργουλβς παραμένουν σε τροχιά κορυφής στην Δύση, έχοντας ρεκόρ 36-16.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 27 λεπτά και μέτρησε στο διάστημα αυτό 17 πόντους με 7/14 σουτ, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη, χωρίς να μπορέσει να αλλάξει τον ρυθμό για την ομάδα του, η οποία γνώρισε ακόμα μια ήττα στη σεζόν.

Ο Έι Τζέι Γκριν ήρθε από τον πάγκο και μέτρησε 27 πόντους για τα «ελάφια» και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον Τζέι Κράουντερ να ακολουθεί με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 7/11 σουτ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 5:24, μετρώντας 2 πόντους και 1/2 σουτ στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Για τους νικητές, ο Άντονι Έντουαρντς μέτρησε 26 πόντους, 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον Ρούντι Γκομπέρ να ακολουθεί με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 19 πόντους πρόσθεσε ο Καρλ Άντονι Τάουνς, με τους «λύκους» να έχουν ισορροπία στο παιχνίδι τους και να βρίσκουν λύσεις σε κρίσιμα σημεία.