Τα εντυπωσιακά outfits του Θανάση Αντετοκούνμπο που θα τον... στείλουν στο All-Star μόδας

Τα εντυπωσιακά outfits του Θανάση Αντετοκούνμπο που θα τον... στείλουν στο All-Star μόδας

Γιώργος Γαβριλάκης 10:52 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 07.02.2024

O Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει εντυπωσιάσει αρκετές φορές στις ΗΠΑ με τις ενδυματολογικές του επιλογές και σύμφωνα με τον League Fits θα πρέπει για μία ακόμα φορά, ο μεγάλος αδελφός του Γιάννη, να χρηστεί ΝΒΑ All-Star της μόδας!

Οι εκλεκτοί του ΝΒΑ τα ξημερώματα της 19ης  Φεβρουαρίου θα αγωνιστούν στο All-Star Game 2024, που θα διεξαχθεί στην Ιντιανάπολις. Μάλιστα, έχουν ήδη επιλεγεί τα πρόσωπα, σύμφωνα με τα «θέλω» των φιλάθλων, των αθλητών, των προπονητών, αλλά και των δημοσιογράφων που πήγαν μέρος στην ψηφοφορία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο αρχηγός της Ανατολής και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς της Δύσης

Το μόνο που απομένει είναι να «κλειδώσουν» και οι θέσεις των διαγωνιστικών προγραμμάτων: Των τριπόντων, των καρφωμάτων και του Skill Challenge. Παράλληλα, υπάρχει όμως και μία εναλλακτική μορφή All-Stars. Αυτή που έχει να κάνει με τους πιο στιλάτους στη λίγκα και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από τους διαχειριστές του LeagueFits

Ενός διαδικτυακού γκρουπ ανθρώπων που αποτυπώνεται στα social media με αντίστοιχα δημοφιλή προφίλ και δεν ασχολούνται με τις αγωνιστικές επιτυχίες και τα προσόντα των παικτών στο μπάσκετ. Εστιάζουν στη μόδα και στα (συνήθως) εκκεντρικά ρούχα των πρωταγωνιστών του κορυφαίου πρωταθλήματος. 

Το... μέλλον είναι εδώ! Το ΝΒΑ παρουσίασε το τρισδιάστατο LED παρκέ του All-Star Weekend (vid)
NBA

10:19 - 06.02.2024

Το... μέλλον είναι εδώ! Το ΝΒΑ παρουσίασε το τρισδιάστατο LED παρκέ του All-Star Weekend (vid)

Το show στο φετινό All-Star Weekend του ΝΒΑ (17-19 Φεβρουαρίου) δεν θα προκύψει μόνο από το υπερφυσικό ταλέντο των σούπερ σταρς που θα λάβουν μέρος, αλλά και από το νέας τεχνολογίας παρκέ που θα εγκατασταθεί στο Fieldhoust της Ιντιανάπολις.

Και μπορεί στο παρκέ, με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο να μην έχει εντυπωσιάσει, το κάνει όμως με το μοναδικό του στυλ. Μάλιστα, το LeagueFits πέρσι είχε επιλέξει τον μεγάλο αδελφό του Γιάννη, ως All-Star στο δικό της πλανήτη των αστεριών. Και μάλιστα, προβλέπει πως και φέτος ο 31χρονος Ελληνονιγηριανός φόργουορντ αξίζει μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος.