Ο ρέφερι τραυματίστηκε και ο αγώνας στο Σικάγο ολοκληρώθηκε με δύο διαιτητές! (vid)

Ο ρέφερι τραυματίστηκε και ο αγώνας στο Σικάγο ολοκληρώθηκε με δύο διαιτητές! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:35 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 07.02.2024

O Τόνι Μπράδερς είναι από τις πιο γνωστές φυγούρες διαιτητών στο ΝΒΑ, μιας και... σφυρίζει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Στο Σικάγο όμως, δεν ολοκλήρωσε τη δουλειά του, καθώς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και αποχώρησε από την αναμέτρηση των Μπουλς με τους Τίμπεργουλβς.

Σε 999 από τις 1000 περιπτώσεις που κάποιος εγκαταλείπει την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού, αφορά σε παίκτη της μίας ή της άλλη ομάδας. Ένα σπάνιο φαινόμενο όμως, εμφανίστηκε στο Σικάγο, την ώρα που οι γηπεδούχοι Μπουλς αντιμετώπιζαν τους Τίμπεργουλβς από τη Μινεσότα

Διότι, αποχώρησε τραυματίας ο διαιτητής, με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα -όπως ανέφερε αργότερα η επίσημη ανακοίνωση. Ο Τόνι Μπράδερς, ένας από τους πιο παλιούς και φημισμένους ρέφερι στο ΝΒΑ, με περισσότερα από 1.690 ματς στο βιογραφικό του και μία καριέρα που ξεκίνησε πριν από 29 χρόνια, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου και μην αντέχοντας άλλο τον πόνο, πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. 

Πρώτα ενημέρωσε βέβαια, τους συναδέλφους του, τον Σι Τζέι Ουάσινγκτον και τον Τσε Φλόρες, που λόγω του τραυματισμού του έπρεπε να συνεχίσουν μόνοι τους να διευθύνουν την αναμέτρηση, που τελικά κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο και οι Ταύροι νίκησαν τους Λύκους

Τα εντυπωσιακά outfits του Θανάση Αντετοκούνμπο που θα τον... στείλουν στο All-Star μόδας
NBA

10:52 - 07.02.2024

Τα εντυπωσιακά outfits του Θανάση Αντετοκούνμπο που θα τον... στείλουν στο All-Star μόδας

O Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει εντυπωσιάσει αρκετές φορές στις ΗΠΑ με τις ενδυματολογικές του επιλογές και σύμφωνα με τον League Fits θα πρέπει για μία ακόμα φορά, ο μεγάλος αδελφός του Γιάννη, να χρηστεί ΝΒΑ All-Star της μόδας!

Πάντως, ο Μπράδερς δεν πήρε σπίτι του. Ανέλαβε χρέη assistant εξ αποστάσεως. Από την οθόνη των κεντρικών γραφείων της διαιτησίας στο United Center, την ιστορική έδρα των Μπουλς. Μάλιστα, αυτός ήταν που πήρε την απόφαση ο Κάιλ Άντερσον των Τίμπεργουλβς, προς το τέλος της αναμέτρησης, να χρεωθεί με τεχνική ποινή, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν πάνω στο παρκέ.