Η καταστροφική περιοδεία των Μπακς στη Δύση - Ολομόναχος ο Αντετοκούνμπο και στην ήττα από τους Σανς (vids)

Η καταστροφική περιοδεία των Μπακς στη Δύση - Ολομόναχος ο Αντετοκούνμπο και στην ήττα από τους Σανς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:23 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 07.02.2024

Την τέταρτη ήττα τους στα πέντε ματς παρουσίας του Ντοκ Ρίβερς στην τεχνική ηγεσία βίωσαν στο Φοίνιξ οι Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την προσπάθειά του, χωρίς την βοήθεια του Ντέιμιαν Λίλαρντ, είχε 34 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά οι Σανς με πρωταγωνιστές τους Μπούκερ και Ντουράντ έφθασαν στο υπέρ τους 114-106.

Η μέρα που ξεκίνησαν την περιοδεία τους στη Δύση, ήταν ταυτόχρονα και η μέρα που ξεκίνησε ο Ντοκ Ρίβερς την πορεία του στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς. Μόνο που από τότε μέχρι σήμερα τα Ελάφια έχουν αγωνιστεί σε πέντε αναμετρήσεις και έχουν ηττηθεί στις τέσσερις. 

Έχασαν στο Ντένβερ, στο Πόρτλαντ (τις τελευταίες μέρες του Γενάρη). νίκησαν στο Ντάλας και ακολούθησε η αποτυχία στη Γιούτα. Τώρα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/2) ήταν η σειρά των Φοίνιξ Σανς να φιλοξενήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του, αλλά και να τους επιβληθούν! 

Οι Ήλιοι νίκησαν με 114-106 έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ντέβιν Μπούκερ (32 πόντοι), αλλά και με τον Κέβιν Ντουράντ να δίνει πολλές... μάχες με τον Greek Freak και να κερδίσει αρκετές από αυτές. Ο 35χρονος σούπερ σταρ τελείωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, την ίδια ώρα που οι Μπακς αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, ενώ στο ξεκίνημα τραυματίστηκε ο Κρις Μίντλετον και αποχώρησε

Οπότε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε... ολομόναχος, έκανε μεγάλη προσπάθεια, κατέγραψε στη στατιστική του 34 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Αντιθέτως, σημειώθηκε η 18η ήττα τους στο σύνολο 51 αγώνων και με αυτή την επίδοση βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολής, μαζί με τους Νιου Γιορκ Νικς. 

Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς θέλει να λάβει μέρος στο διαγωνισμό καρφωμάτων (vid)
NBA

12:43 - 06.02.2024

Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς θέλει να λάβει μέρος στο διαγωνισμό καρφωμάτων (vid)

Επίσημες ανακοινώσεις από το ΝΒΑ για τους τέσσερις παίκτες που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All-Star Weekend δεν έχουν υπάρξει, αλλά ο Τζέιλεν Μπράουν των Μπόστον Σέλτικς θέλει και ελπίζει πως θα είναι ο ένας εξ αυτών!

Πλέον, εκτός από τους Μπόστον Σέλτικς (38-12), μπροστά τους στην κατάταξη βρίσκονται και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς (32-16), που έχουν 14 νίκες στα τελευταία 15 ματς έχουν αναρριχηθεί εντυπωσιακά. Για τους Σανς που πλέον έχουν 30-21, η προσπάθειά τους να ενταχθούν στην πρώτη εξάδα έχει αποδώσει. Βρίσκονται στο Νο 6, αλλά έχουν μεγάλη «μάχη» μπροστά τους για να διατηρηθούν εκεί.