Άναψαν τα αίματα στη Γιούτα: Ο Σέξτον χτύπησε τον Γιάννη και ακολούθησε... σύρραξη (vid)

Άναψαν τα αίματα στη Γιούτα: Ο Σέξτον χτύπησε τον Γιάννη και ακολούθησε... σύρραξη (vid)

Sportal newsroom 11:20 - 05.02.2024

Κόλιν Σέξτον και Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνίστησαν σε ένα περίεργο περιστατικό, με τον Young Bull των Γιούτα Τζαζ να χτυπάει τον Greek Freak και να ακολουθεί σύρραξη με τον Μαλίκ Μπίσλι.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν στη Γιούτα, καθώς γνώρισαν την ήττα από τους Τζαζ με 123-108, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ξέμειναν από δυνάμεις στην τέταρτη περίοδο. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όμως τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Πρωταγωνιστές ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κόλιν Σέξτον. Ο τελευταίος χτύπησε τον Greek Freak σε μια προσπάθεια για λέι απ και αφού κάτι είπε στον πεσμένο άσο των Μπακς, ο Μαλίκ Μπίσλι πήγε προς το μέρος του και τον χτύπησε, προκαλώντας μίνι σύρραξη στην αναμέτρηση του Delta Center.

Μιλώντας για το περιστατικό και το χτύπημα του Κόλιν Σέξτον, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γιάννης είπε: «Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν. Δεν ξέρω αν με βρήκε με τον ώμο ή τον αγκώνα, απλώς ένιωσα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο. Μετά δεν είδα τι έγινε, ήμουν στο παρκέ. Πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλο, σε νίκες ή σε ήττες. Είναι σημαντικό για μας».