Γιάννης για το περιστατικό με Σέξτον: «Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Sam Hodde/Getty Images

Γιάννης για το περιστατικό με Σέξτον: «Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν»

Sportal newsroom 09:50 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 05.02.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς στη Γιούτα, κόντρα στους Τζαζ και στάθηκε στη στήριξη που έλαβε από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του περιστατικού με το χτύπημα του Κόλιν Σέξτον.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν στη Γιούτα, καθώς γνώρισαν την ήττα από τους Τζαζ με 123-108, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ξέμειναν από δυνάμεις στην τέταρτη περίοδο. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όμως τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Πρωταγωνιστές ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κόλιν Σέξτον. Ο τελευταίος χτύπησε τον Greek Freak σε μια προσπάθεια για λέι απ και αφού κάτι είπε στον πεσμένο άσο των Μπακς, ο Μαλίκ Μπίσλι πήγε προς το μέρος του και τον χτύπησε, προκαλώντας μίνι σύρραξη στην αναμέτρηση του Delta Center.

Μιλώντας για το περιστατικό και το χτύπημα του Κόλιν Σέξτον, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γιάννης είπε: «Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν. Δεν ξέρω αν με βρήκε με τον ώμο ή τον αγκώνα, απλώς ένιωσα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο. Μετά δεν είδα τι έγινε, ήμουν στο παρκέ. Πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλο, σε νίκες ή σε ήττες. Είναι σημαντικό για μας».

Εν συνεχεία, μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε: «Όταν παίζεις σε διαδοχικές μέρες ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, το πρόγραμμα δεν βοηθά. Είχαμε μια πτήση δυόμισι ωρών μεταξύ των αγώνων, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίζουμε το σώμα μας. Δεν νομίζω πως ήταν θέμα ενέργειας, πάντως, απλώς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ σε αντίθεση με τους Τζαζ που έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, με τον Μάρκανεν και τον Ολίνικ.

Προσθέτουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, όλοι βλέπουν ότι κάνουμε μια νέα προσπάθεια και υπάρχει μια αισιοδοξία. Όλα τα παιδιά παίζουν πιο δυνατά, αλλά ίσως μας λείπει λίγο η ενέργεια κάποιες φορές. Όμως δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή βελτιωνόμαστε σε πολλά πράγματα και όταν θα είμαστε καλά σωματικά και προετοιμασμένοι όπως θέλουμε, όλα θα είναι καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλά, πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }