Ο Ντοκ Ρίβερς σκοπεύει να δώσει το δαχτυλίδι και το bonus του All Star Game στον Γκρίφιν

Ντοκ Ρίβερς

i

Photo by Sam Hodde/Getty Images

Ο Ντοκ Ρίβερς σκοπεύει να δώσει το δαχτυλίδι και το bonus του All Star Game στον Γκρίφιν

Νίκος Καλαμπάκας 17:51 - 04.02.2024

Σπουδαία κίνηση από τον Ντοκ Ρίβερς που προτίθεται να δώσει το δαχτυλίδι του All Star Game στον Έιντριαν Γκρίφιν επειδή είχε οδηγήσει τους Μπακς στη 2η θέση της Ανατολής πριν φύγει από την ομάδα.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στον πάγκο των Μπακς, όμως ο Ντοκ Ρίβερς θα οδηγήσει την ομάδα της Ανατολής ως head coach στο επερχόμενο All Star Game του NBA.

Αυτό θα είναι το τέταρτο All Star Game της καριέρας του προπονητή των «ελαφιών» ο οποίος σε μια επίδειξη αναγνώρισης, προσφέρθηκε να δωρίσει το δαχτυλίδι του All Star και το bonus που θα λάθει στον προκάτοχό του στον πάγκο του Μιλγουόκι, Έιντριαν Γκρίφιν.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ο άνθρωπος που ήταν να αναλάβει το κοουτσάρισμα της Ανατολής ήταν ο κόουτς των Σέλτικς, Τζο Ματσούλα. Η ομάδα του ηγείται της βαθμολογίας της Ανατολικής Περιφέρειας, οπότε αυτός δικαιούτο να είναι ο κόουτς της Team Giannis.

Ωστόσο επειδή ήταν πέρυσι προπονητής της ομάδας, ο αμέσως επόμενος διαθέσιμος είναι ο κόουτς των Μπακς που είναι στη 2η θέση της Ανατολής. Αυτός λοιπόν δεν είναι άλλος από τον Ντοκ Ρίβερς που πρόσφατα ανέλαβε το Μιλγουόκι.

Επειδή ωστόσο το ρεκόρ του είναι έργο του Γκρίφιν, ο ίδιος προτίθεται να δώσει στον προκάτοχό του τόσο το δαχτυλίδι που θα κερδίσει, όσο και το μπόνους που λαμβάνουν παίκτες και προπονητές που επιλέγονται.

Αυτό τουλάχιστον έκανε γνωστό το Bleacher report σε σχετική του ανάρτηση, με την οποία τιμά τον προπονητή των Μπακς για την απόφασή του!

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Κυριακής