Ο Αντετοκούνμπο χτύπησε κατά λάθος δύο φορές τον Ντόντσιτς - Μία στο στομάχι και μία στον αστράγαλο (vids)
i

© photo by Sam Hodde / Getty Images / Ideal Images

Ο Αντετοκούνμπο χτύπησε κατά λάθος δύο φορές τον Ντόντσιτς - Μία στο στομάχι και μία στον αστράγαλο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:17 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 04.02.2024

Η κόντρα τους είχε επικές διαστάσεις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς τελικά αναδείχθηκαν νικητές στο παιχνίδι με τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος δέχθηκε αρχικά μια κλοτσιά στο στομάχι από τον Greek Freak, ενώ -επίσης άθελά του- αργότερα έπεσε πάνω του και ο Σλοβένος τραυματίστηκε στον αστράγαλο!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε «παραμάζωμα» τους Ντάλας Μάβερικς και με 48 προσωπικούς του πόντους οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη. Μόνο που κατά τη διάρκεια του αγώνα, άθελά του, πήρε παραμάζωμα (χωρίς εισαγωγικά αυτή τη φορά) και τον Λούκα Ντόντσιτς. Τον χτύπησε δύο φορές!

Μία με κλοτσιά στο στομάχι που δίπλωσε τον Σλοβένο στα... δύο και μία, αργότερα, όταν έπεσε πάνω του και ο αντίπαλός του... γύρισε τον αστράγαλο. 

Μάλιστα, μετά το δεύτερο... χτύπημα, ο Ντόντσιτς αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Πήγε στα αποδυτήρια, αλλά γρήγορα επέστρεψε και μάλιστα έδειξε -με τον τρόπο του- ότι δεν έχει επηρεαστεί από έναν τραυματισμό. Εν τέλει έβαλε 40 πόντους, μόνο που όταν τελείωσε ο αγώνας, πέρασε λίγη ώρα και τα οστά και οι μύες του κρύωσαν άρχισε να νοιώθει κάποιες ενοχλήσεις. 

Μάλιστα, με δηλώσεις του εξήγησε πως «άκουσαν έναν ήχο όταν χτύπησα στον αστράγαλο» και αυτή η... ατάκα προσθέτει ένα άγχος εν όψει των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί άμεσα. 

Ο ΛεΜπρόν και η σύνδεσή του με τους Νικς - «Δεν έχω αποφασίσει για το νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς» (vids)
NBA

10:00 - 04.02.2024

Ο ΛεΜπρόν και η σύνδεσή του με τους Νικς - «Δεν έχω αποφασίσει για το νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς» (vids)

Ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης των Λέικερς στο Madison της Νέας Υόρκης κι αφού έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με μία πετσέτα των γηπεδούχων στους ώμους, o ΛεΜπρόν Τζέιμς θύμισε πως «το 2010 σκέφτηκα να παίξω για τους Νικς», ενώ ενημέρωσε πως ακόμα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του στο Λ.Α.

«Προς το παρόν νοιώθω καλά, αλλά θα δούμε», πρόσθεσε ο Ντόντσιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και αρκετές μέρες ένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του.