Η αλεπού που έφαγε τον ταύρο: Ο Φοξ διέλυσε τους Μπουλς και οι Κινγκς νίκησαν στο Σικάγο (vids)
i

© photo by Icon Sportswire / Getty Images / Ideal Images

Η αλεπού που έφαγε τον ταύρο: Ο Φοξ διέλυσε τους Μπουλς και οι Κινγκς νίκησαν στο Σικάγο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:51 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 04.02.2024

Με τους 41 πόντους του ΝτιΆρον Φοξ και με τον Ντομάντας Σαμπόνις να προσθέτει ένα triple double οι Σακραμέντο Κινγκς νίκησαν τους Μπουλς στο Σικάγο (123-115). Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε, αλλά έχει ελπίδες να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τους Καβαλίερς (ξημερώματα Τρίτης 6/2).

Ένας από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς στο ΝΒΑ, ο Άλεξ Καρούσο ανέλαβε προσωπικά το μαρκάρισμα του ΝτιΆρον Φοξ. Μόνο που απέτυχε παταγωδώς. Όχι γιατί δεν είχε διάθεση και ενέργεια, αλλά γιατί η... αλεπού του Σακραμέντο ήταν σε τρομερή μέρα! 

Τελείωσε την αναμέτρηση με 41 πόντους, τρεις λιγότερους από το ρεκόρ καριέρας του (44) και οδήγησε τους Κινγκς στην νίκη επί των Μπουλς στο Σικάγο με 123-115

Το μεγάλο του στήριγμα ήταν και πάλι ο Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος έκανε triple double: 13 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ. Οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει και στη νίκη επί των Πέισερς, πριν από μία μέρα και συνεχίζουν -με τον τρόπο τους- να δείχνουν πόσο λάθος ήταν η απόφαση να μην συμπεριληφθούν στη σύνθεση της Δύσης για το All-Star Game του 2024.  

Στο μεταξύ, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε για έκτο σερί παιχνίδι λόγω του προβλήματος στον αστράγαλό του, που βέβαια πλέον έχει σχεδόν γιατρευτεί, γι' αυτό και ο Βούλγαρος rookie ετοιμάζεται για την επιστροφή του. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι των Βασιλιάδων. Αυτό, που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Τρίτης (6/2) στο Κλίβελαντ κόντρα στους Καβαλίερς

Γιάννης εναντίον Λούκα: Επική μονομαχία, σαραντάρες και μεγαλη νίκη των Μπακς στο Ντάλας (vids)
NBA

08:31 - 04.02.2024

Γιάννης εναντίον Λούκα: Επική μονομαχία, σαραντάρες και μεγαλη νίκη των Μπακς στο Ντάλας (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε 40 πόντους, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 48 και παρά το γεγονός ότι οι Μιλγουόκι Μπακς στην πρώτη περίοδο έχαναν με 24 πόντους διαφορά (!) νίκησαν στο Ντάλας με σκορ 129-117.

Για τους Σικάγο Μπουλς, τρεις παίκτες είχαν πάνω από 20 πόντους. Ο Κόμπι Ουάιτ έβαλε τους περισσότερους, 26 στο σύνολο και οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν από 24. Το πρόβλημά τους -πέραν της εντός έδρας ήττας- είναι πως πλέον δεν υπολογίζουν τον Ζακ ΛαΒίν και κυρίως θα δυσκολευτούν πολύ να τον ανταλλάξουν (όπως και σκόπευαν) μιας και ο νέος τραυματισμός του αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες!