Σκέφτεται το χειρουργείο ο Εμπίντ!

Τζοέλ Εμπίντ

Σκέφτεται το χειρουργείο ο Εμπίντ!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:25 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 03.02.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ τραυματίστηκε στον μηνίσκο και οι Σίξερς εξετάζουν το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο σταρ τους, προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Τζοέλ Εμπίντ είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον μηνίσκο.

Ο σταρ των Σίξερς τραυματίστηκε στον αριστερό μηνίσκο, τραυματισμός που έχει προκαλέσει συναγερμό στην ομάδα της Φιλαδέλφειας, όπως φαίνεται και από τα ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, ο περσινός MVP του NBA, οι γιατροί του και η διοίκηση της ομάδας εξετάζουν για την ώρα όλες τις επιλογές, ωστόσο, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί τελικά το ενδεχόμενο της χειρουργικής επέμβασης σε σχέση με εκείνο της ξεκούρασης και της συντηρητικής αγωγής.

Ο Καμερουνέζος σέντερ ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης των Σίξερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο, έπαιζε με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο από την αρχή της σεζόν, ενώ είχε απουσιάσει από τρία παιχνίδια στις αρχές Ιανουαρίου, λόγω πρηξίματος και δυσφορίας στην περιοχή.

«Συναγερμός» με Εμπίντ στη Φιλαδέλφεια: Κάνει νέες εξετάσεις στο γόνατο
NBA

08:29 - 01.02.2024

«Συναγερμός» με Εμπίντ στη Φιλαδέλφεια: Κάνει νέες εξετάσεις στο γόνατο

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν θα ενισχύσει τους Φιλαδέλφεια 76ερς στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός του επόμενου 24ώρου.

Στα 34 ματς που έχει δώσει φέτος ο Εμπίντ μετράει 35.3 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.8 μπλοκ. Αξίζει να σημειώσουμε από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ένας παίκτης δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη εάν έχει αγωνιστεί σε λιγότερα από 65 παιχνίδια της regular season, γεγονός που σημαίνει πως ο σέντερ των Σίξερς είναι πλέον σχεδόν απίθανο να μπει στην κούρσα για το MVP.

12:36 - 11.03.2023

ΝΒΑ Top 10: Στην κορυφή το... γλυκό fade away του Τζοέλ Εμπίντ που έδωσε τη νίκη στους Σίξερς

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς νίκησαν τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς και αυτό το οφείλουν στο καλάθι του Τζοέλ Εμπίντ, το οποίο βρέθηκε στην πρώτη θέση των δέκα καλύτερων φάσεων από τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/3).

Tags: