«Συναγερμός» με Εμπίντ στη Φιλαδέλφεια: Κάνει νέες εξετάσεις στο γόνατο

Τζοέλ Εμπίντ

i

@Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images

«Συναγερμός» με Εμπίντ στη Φιλαδέλφεια: Κάνει νέες εξετάσεις στο γόνατο

Χρήστος Τσάλτας 08:29 - 01.02.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν θα ενισχύσει τους Φιλαδέλφεια 76ερς στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός του επόμενου 24ώρου.

Η κατάσταση του Τζοέλ Εμπίντ αποτελεί το νο.1 θέμα συζήτησης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ταυτόχρονα τον βασικό... πονοκέφαλο για τους Φιλαδέλφεια 76ερς, που βλέπουν τον απόλυτο ηγέτη τους να μην είναι στο 100%.

Ο MVP της περασμένης σεζόν χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς ο Τζόναθαν Κουμίνγκα έπεσε άτσαλα στο πόδι του, με αποτέλεσμα να νιώθει πόνους. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως κατά την αναχώρηση των Σίξερς από το Chase Center ο Εμπίντ έκανε θεραπεία στο πόδι.

Για το λόγο αυτό μάλιστα πάρθηκε η απόφαση να μην ακολουθήσει την αποστολή στο Σολτ Λέικ, για την αναμέτρηση κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σκοπός της ομάδας του Νικ Νερς, άλλωστε, είναι να έχει ετοιμοπόλεμο τον JoLo το συντομότερο δυνατό και να μην επιβαρύνει περαιτέρω την κατάστασή του.

Τις επόμενες ώρες, όταν και θα υποβληθεί σε εξέταση ο Εμπίντ θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για την κατάστασή του. Μέχρι τότε στην Πενσιλβάνια επικρατεί αγωνία, καθώς ενδεχόμενη απουσία του εκρηκτικού σέντερ θα αλλάξει άρδην τα πλάνα, αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης