Λίγο πριν την επιστροφή του Βεζένκοφ - Πότε οι Κινγκς θα τον ενεργοποιήσουν ξανά
i

© photo by Kelsey Grant / Getty Images / Ideal Images

Λίγο πριν την επιστροφή του Βεζένκοφ - Πότε οι Κινγκς θα τον ενεργοποιήσουν ξανά

Γιώργος Γαβριλάκης 08:44 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 03.02.2024

Στα μισά της δεύτερης εβδομάδας απουσίας του, λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο, ο Σάσα Βεζένκοφ ετοιμάζεται για την επιστροφή. Αυτή αναμένεται κόντρα στους Σικάγο Μπουλς ή στο επόμενο παιχνίδι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (ξημερώματα της Τρίτης 6/2).

Οι Σακραμέντο Κινγκς πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Επικράτησαν των Πέισερς στην Ιντιάνα, έχοντας πρωταγωνιστές τους Ντομάντας Σαμπόνις και ΝτιΑρόν Φοξ και συνολικά τέσσερις παίκτες με 22+ πόντους. Δεν είχαν όμως, μαζί τους τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος απουσίασε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι. 

Είχε χτυπήσει στον αστράγαλο στις 22 Ιανουαρίου, τη μέρα που οι Κινγκς νίκησαν στην έδρα τους τούς Ατλάντα Χοκς. Η αρχική εκτίμηση των ιατρών προέβλεπε απουσία τουλάχιστον μίας εβδομάδας, με ισχυρές πιθανότητες το χρονικό διάστημα να διπλασιαστεί. 

Πλέον, βρισκόμαστε στα μισά της δεύτερης εβδομάδας από την στιγμή του τραυματισμού του τέως σταρ της Euroleague με την φανέλα του Ολυμπιακού. Και η επιστροφή του πλησιάζει. Μάλιστα λίγες τέσσερις ώρες πριν το τζάμπλ του αγώνα με τους Πέισερς, η ομάδα του ενημέρωσε πως ο Βεζένκοφ δεν θα αγωνιστεί, καθώς μέχρι τότε το status τον κατέτασσε στους αμφίβολους. Πράγμα που σημαίνει ότι από μέρα σε μέρα ο 28χρονος rookie φόργουορντ θα φορέσει ξανά την φανέλα. 

Η επόμενη ευκαιρία του είναι ο αγώνας κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, που είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Κυριακής (4/2,) και ακολουθεί αυτός με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τα ξημερώματα της Τρίτης (6/2). 

Ανακοινώθηκαν τα ρόστερ του All-Star Game σε Ανατολή και Δύση
NBA

14:33 - 02.02.2024

Ανακοινώθηκαν τα ρόστερ του All-Star Game σε Ανατολή και Δύση

Μετά την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αρχηγού της Ανατολής και με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχει τον αντίστοιχο ρόλο στη Δύση, πλέον έγιναν γνωστές οι δύο δωδεκάδες των δύο αντίπαλων ομάδων που θα εμφανιστούν στο NBA All-Star Game του 2024.

Μέχρι τώρα, στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ (έχει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια) ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αγωνιστεί σε 33 αγώνες των Βασιλιάδων και έχει καταγράψει μέσους όρους της τάξης των 5,7 πόντων και των 2,6 ριμπάουντ. Το ρεκόρ καριέρας του στον «μαγικό πλανήτη» στην επίθεση είναι οι 14 πόντοι που έχει βάλει δύο φορές. Μία στις 17 Ιανουαρίου (η πιο πρόσφατη) κόντρα στους Φοίνιξ Σανς και μία στις 9 Δεκεμβρίου και πάλι με την ομάδα από την Αριζόνα. 

🔴 Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός 80-68: Γεύτηκε το δικό του «δηλητήριο» στο Κάουνας-Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!