Εκτός δράσης ο Σάσα Βεζένκοφ των Κινγκς, για περίπου δέκα μέρες (vids)

Εκτός δράσης ο Σάσα Βεζένκοφ των Κινγκς, για περίπου δέκα μέρες (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:39 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 25.01.2024

Το πρόβλημα του Σάσα Βεζένκοφ στον αστράγαλο, που προέκυψε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Χοκς, θα χρειαστεί να τον αφήσει εκτός για τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια των Σακραμέντο Κινγκς.

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Σάσα Βεζένκοφ κατά τη διάρκεια του αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς κόντρα στους Ατλάντα Χοκς δεν αποδείχθηκε βαρύ, ούτε... ασήκωτο, αλλά αποδείχθηκε ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στα επόμενα ματς των Βασιλιάδων. 

Ο 28χρονος Βούλγαρος και MVP της EuroLeague την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2022-23) με τον Ολυμπιακό, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ το μάξιμουμ της απουσίας του δεν θα ξεπερνά τις 14 μέρες. Δηλαδή, τις δύο εβδομάδες. 

Ο Βεζένκοφ στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ... μπαινοβγαίνει στο rotation των Κινγκς που «πηγάζει» από τις αγωνιστικές εμπνεύσεις του κόουτς Μάικ Μπράουν. Έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στους 33 από τους 42 αγώνες της ομάδας του και σε αυτούς έχει καταγράψει στη στατιστική του 5,7 πόντους με 37,5% στα σουτ τριών πόντων και 2,6 ριμπάουντ ανά αγώνα, σε συμμετοχή που μέσο όρο εκφράζεται με 12'42''

Μια... βουτιά στα triple doubles του Αντετοκούνμπο - Έκανε το 45ο του και το έβδομο της σεζόν (vids)
NBA

08:42 - 25.01.2024

Μια... βουτιά στα triple doubles του Αντετοκούνμπο - Έκανε το 45ο του και το έβδομο της σεζόν (vids)

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/1) οι Μπακς νίκησαν τους Καβαλίερς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ξανά μία τριπλή επίδοση. Ήταν το δεύτερο διαδοχικό του triple double και το τρίτο του στα τελευταία τέσσερα ματς. Πριν από οκτώ χρόνια είχε κάνει το πρώτο του!

Έχει για ρεκόρ καριέρας τους 14 πόντους (επίδοση που έχει καταγράψει δύο φορές) και τα 7 ριμπάουντ, ενώ τέσσερις φορές έχει αγωνιστεί για 20+ λεπτά με τα 24'27'' στην ήττα από τους Κλίπερς στις 30 Νοεμβρίου 2023 να αποτελούν τα περισσότερα που έλαβε μέρος σε αναμέτρηση του «μαγικού πλανήτη». 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!