Αντετοκούνμπο: «Είναι σα να διαλέγεις αν θα πεθάνεις από κροκόδειλο, φίδι ή ιπποπόταμο» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Είναι σα να διαλέγεις αν θα πεθάνεις από κροκόδειλο, φίδι ή ιπποπόταμο» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:14 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 07.02.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς στο Φοίνιξ, παρομοίασε την Big-3 των Σανς, αποτελούμενη από τους Ντουράντ, Μπούκερ και Μπιλ, ως... θανατηφόρα!

Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να... κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες. Θα μπορούσε να το κάνει, καθώς ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν αγωνίστηκε, το ίδιο και ο Μπρουκ Λόπεζ. Επίσης, ο Κρις Μίντλετον τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου και αποχώρησε. 

«Κάναμε μία σκληρή προσπάθεια στην άμυνα», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά το να βρεθείς απέναντι από τον Κέβιν Ντουράντ, τον Ντέβιν Μπούκερ και τον Μπράντλεϊ Μπιλ, καμιά φορά είναι «σαν να πρέπει να επιλέξεις πως θα πεθάνεις. Από κροκόδειλο, από φίδι ή από ιπποπόταμο». Και τελικά οι τρεις απειλές των Σανς σημείωσαν 85 πόντους, με τον Μπούκερ να σταμάτει στους 32, τον Ντουράντ στους 28 και τον Μπιλ να προσθέτει άλλους 20. Και οδήγησαν την ομάδα του Φοίνιξ στη νίκη επί των Μιλγουόκι Μπακς

«Πρέπει να τα δίνουμε... όλα παρά τα δεδομένα», πρόσθεσε ο Greek Freak. «Είμαστε παίκτες του ΝΒΑ και η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε για τη νίκη. Ο Ντέιμ και ο Μπρουκ δεν αγωνίστηκαν, ο Κρις εγκατέλειψε, αλλά δεν χρειάζεται να αναζητάμε δικαιολογίες. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια στο πρόγραμμα και κάποιες φορές νικάμε, αλλά κάποιες άλλες όχι»

Προφανώς και ήταν απογοητευμένος, που παρά την πολύ έντονη προσπάθειά του, που αποτυπώθηκε με τους 34 πόντους και τα 10 ριμπάουντ στην στατιστική του, οι Μπακς έχασαν για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε ματς, αλλά «πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας χωρίς απογοήτευση, αλλά με πολύ συγκέντρωση». 

Οι Κλίπερς ξαφνικά στην κορυφή της Δύσης - Ήττες για Θάντερ, Γουλβς και αλλαγή... σκυτάλης (vids)
NBA

09:10 - 07.02.2024

Οι Κλίπερς ξαφνικά στην κορυφή της Δύσης - Ήττες για Θάντερ, Γουλβς και αλλαγή... σκυτάλης (vids)

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχασαν στην Γιούτα και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ηττήθηκαν στο Σικάγο. Έτσι, οι Λ.Α. Κλίπερς αν και δεν αγωνίστηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης () προσπέρασαν και τους δύο και πλέον βρίσκονται στο Νο 1 της δυτικές περιφέρειας.

Το θετικό από την όλη δράση τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/2) πάντως, ήταν ότι η μέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα, αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα φάνηκε να υποφέρει εξαιτίας της